loader
Yeşilçam'ın Efsane İsimleri Bu Filmde Buluşuyor!

Yeşilçam'ın Efsane İsimleri Bu Filmde Buluşuyor!

Yeşilçam'ın efsane isimleri bu filmde buluşuyor! Devlet Devrim ve Zeynep Değirmencioğlu (Ayşecik) korku-komedi  filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

MÜGE YMG Film Yapım tarafından çekilecek  ‘Garip İnsan’ isimli korku-komedi filmi için start verildi. Türk Sineması’nın efsane isimlerinden Devlet Devrim ve Zeynep Değirmencioğlu  başta olmak üzere, Murat Tekin, Yaşar Yılmaz, Yusuf Atasoy (Çocuk oyuncu), Serpil Örümcer, Kumru Köseler, Gülsüm Arife, Üstün, Refik Tekin, Mustafa Altınmakas, ve Akın Uğur  olmak üzere birçok oyuncu rol alacak. Çatalca’da çekimlerine başlanacak olan filmin görüntü yönetmenliğini Ferhat Bahadır ve Müjdat Saylav yapacak. Filmin gişe rekoru kıracağını iddia eden yapımcı Yaşar Yılmaz, ’Muhteşem bir hikaye beyaz perdeye aktarılacak. Bir birinden başarılı oyuncuların yer alacağı  film düşündürecek,  korkutacak,  güldürecek’ dedi.


Etiketler: Yeşilçam'ın Efsane İsimleri Bu Filmde Buluşuyor

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ATİK, Kemer Belediyesi ile de Ortak Çalışmalara İmza Atacak!

ATİK Uluslararası İşbirliği Konseyi (ATİK) Genel Başkanı Aziz Şahin, ve Genel Başkan Yardımcısı Mete Kaçar Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi. 

ATİK Genel Başkanı Şahin’e ziyareti sırasında, ATİK Genel Başkan Yardımcısı Mete Kaçar, ATİK Antalya Başkanı Sevinç ...

Seninle Evlenir Miyim Turneye Çıkıyor

Haldun Dormen Süpervizörlüğünde sahnelenen Seninle Evlenir miyim turneye çıkıyor!

Barbaros Uzunöner’in yönettiği, Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi’nin oynadığı komedi oyunu Ankara Devlet Tiyatrosu Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde seyirci ile buluşacak....

Bağışıklığı Güçlendirecek Besinler

Pandemi nedeniyle sağlığımıza çok önem göstermemiz gerekiyor. Bunun için de bağışıklık sistemini güçlü tutmak şart. Liv Hospital Diyet ve Beslenme Uzmanı Ömür Karamahmut bağışıklığı güçlendirecek besinler hakkında bilgi verdi.

Bitter &Cce...