loader
Bu Etkinlik Pandemi Dinlemedi!

Bu Etkinlik Pandemi Dinlemedi!

Gazeteci ve blog yazarı Nihal Yeşiltaç Oran "ben pandemi dinlemem" dedi. Ve  artık gelenekselleşen ve bu yıl 7.sini yapmayı planladığı Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme Etkinliği'ni hayata dijital ortamda geçirdi.

Sosyal medyanın en iyi kozmetik bloggerlarından olan @huzunsarisiblog hesabının sahibi gazeteci ve blog yazarı Nihal Yeşiltaç Oran artık gelenekselleşen ve bu yıl 7.sini yapmayı planladığı Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme Etkinliği'ni tüm dünyayı avucuna alan Corona belasına inat bu kez sosyal medya üzerinden hayata geçirdi.

Her yıl birbirinden özel firmaların katkıları ile yaptığı hediyeleşme etkinliğinin 7.sinde “Mineaderm “ firmasının çok özel cilt bakım ürünleri sevilen bloggerlar Gökçe Bağtır, Yasemin Akçin, Şerife Özbilek, İlke Çevik ve gazeteci Funda Erkoç’un  yeni yıl hediyesi oldu.

Nihal Yeşiltaç Oran bu etkinlik için “Daha önce 6 defa düzenlemiş olduğum Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme Etkinliği'nin 7.yılına geldik. Ortam malum, eski etkinlikler gibi olamayacaktı. Bloggerlar arası birbirimize hediye almak için alışverişe gitmek, kargoda sıra beklemek bile riskti. Ama 7.yılı da boş geçmek istemiyordum. Yine aktif blog yazarı arkadaşlarımla birlikte Mineaderm sponsorluğunda sosyal medya üzerinden gerçekleştirme kararı aldım bu etkinliği. Bu küçük organizasyon teklifimi kabul eden arkadaşlarıma ve Mineaderm markasına çok teşekkürler “ dedi.

Etkinlik her yıl Aralık ayında, sosyal medyada ilgi görmeye devam ediyor.

hüzün sarısı ile hediyeleşme etkinliği


Etiketler: Bu Etkinlik Pandemi Dinlemedi hüzün sarısı blog nihal yeşiltaç oran

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanlarıı Destekleme Derneği Kuruldu!

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanlarını Destekleme Derneği, Köksal Selçuk’un önderliğinde kuruldu.

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanları Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk ve 7 kişilik ekip üyeleriyle beraber çalışmalara başlandı. Yön...

Tarımsal arazi piyasası oluşturulacak

Tarımsal arazi alım satımı, ipotek gibi işlemlerde tüm alıcı ve satıcıların yararlanabileceği bir veri tabanı ile tarımsal arazi piyasasının oluşması sağlanacak.

 2021 Yılı Bütçe Gerekçesi'nden yaptığı derlemeye göre, Tarım ve Orman Bakanlığın...

Esnaf İndirim Kartında Hedef Büyük!

Esnafı bulunduğu darboğazdan çıkarmak ve indirimleri halkla buluşturmak amacıyla uygulamaya konulan esnaf indirim kartı, son hızla faaliyetlerine devam ediyor.

Aytemiz, Petrol Ofisi gibi firmaların şubelerinden de bünyesine ekleyen Esnaf indirim kartı, Su&Tüp, Kuyumcu, Kuaför, Giyim, yeme-içme sekt&oum...