loader
Arif Verimli ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ Programından Ayrıldı

Arif Verimli ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ Programından Ayrıldı

Programda 2008 yılından beri danışmanlık yapan Arif Verimli 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programından ayrıldı.

Bir süredir programda yer almayan ve izleyicilerin dikkatini çeken Psikiyatrist Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programından 12 Şubat 2021 tarihi itibariyle ayrıldığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Verimli, Instagram hesabından açıklama yaptı. "Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır. aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum." ifadesini kullandı.

ARİF VERİMLİ'DEN VEDA AÇIKLAMASI

Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim.

Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum... Saygılarımla..."

arif verimli instagram


Etiketler: Arif Verimli ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ Programından Ayrıldı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

WhatsApp Neyi Neden İstiyor?

WhatsApp Neyi Neden İstiyor?


4 yıl önce Öz Haber

7 Ocak 2021 tarihinde WhatsApp kullanıcılarına gönderilen kullanıcı sözleşmesi güncellemesi birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Güncellenen politika ve sözleşme incelendiğinde;

8 Şubat 2021 tarihine kadar onay verilmediği takdirde uygulamayı kullanma imkânı bulunmadığı görül...

Bilinmeyen Ötesi

Bilinmeyen Ötesi


3 yıl önce Öz Haber

Bilinmeyen Ötesi Kanalı'nın Sahibi Olan Bir Youtuber, Kahramanmaraş'a bağlı olan Elbistan İlçesi'nin bir köyünü dağlık bir Alanında Bulunan Şeytan mağarası bilindiği gi̇bi̇ cehennem kapısı .uzun zaman önce köylüler yaz aylarında koyunlarını oraya getiri̇yorlarmış ve orada 4 ...

Bakan Ziya Selçuk açıkladı: Sınavlar ertelenecek mi?

Ziya Selçuk, Twitter üzerinden öğrenciler için yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Okullarda yüz yüze eğitim alan sınıfların sayısı artarken birçok öğrenci sınavların nasıl yapacağını merak ediyor ve öğrenciler sınavların ertelenmesini talep ediyor.