loader
ATİK, Kemer Belediyesi ile de Ortak Çalışmalara İmza Atacak!

ATİK, Kemer Belediyesi ile de Ortak Çalışmalara İmza Atacak!

ATİK Uluslararası İşbirliği Konseyi (ATİK) Genel Başkanı Aziz Şahin, ve Genel Başkan Yardımcısı Mete Kaçar Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi. 

ATİK Genel Başkanı Şahin’e ziyareti sırasında, ATİK Genel Başkan Yardımcısı Mete Kaçar, ATİK Antalya Başkanı Sevinç Enginöz Eyilik, ATİK Hessen Eyalet Başkanı Ali Öztürk,ATİK Almanya Münih Yönetim Kurulu Üyesi Fidan Kara, ATİK İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yılmaz, ATİK Antalya Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demir, ATİK Köln Yönetim Kurulu Üyesi Meral Terzi, ATİK Antalya İstişare Yönetim Kurulu Üyesi Osman Yavuz, ATİK İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Summali Erdoğan, ATİK Antalya Başkan Yardımcısı Halime Özen Erbaş, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar da eşlik etti.

Turizm, sanayi, tarım, gıda gibi alanlardaki iş adamları ile ülkeler arası ilişkileri geliştirmeye yönelik çalışmalar yapan ATİK’in, Kemer Belediyesi ile de ortak çalışmalara imza atması için girişimlerde bulunacağı belirtildi. 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin’in,Genel Başkan Yardımcısı Mete Kaçar ve yönetimin ziyaretinden memnun olduk. Yaptıkları çalışmaları takdir ediyoruz. Gıda, sanayi, turizm, kültür alanlarında çok güzel projeleri var. Kemer’de de ortak bir çalışma yapmak için fikir alışverişinde bulunduk. Ortak proje için ilerleyen günlerde Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV), Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) gibi kurumlarında katılımı ile bir toplantı yapacağız. İnşallah Kemer için hayırlı işlere imza atacağız.” diye konuştu. 

Yapılacak olan projelerle ilgili Başkan Topaloğlu ile fikir alışverişinde bulunan ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin de 61 ülkede ve ülkelerin şehirlerindeki 178 ATİK başkanlıklarıyla girişimcilere destek sağladıklarını belirterek, "Kemer Belediyesi ile başka bir ülke belediyesini kültür, turizm, kardeşlik işbirliği çerçevesinde buluşturmak istiyoruz. Ayrıca Ekim ayında Kemer'de planlayacağımız İran - Türkiye Turizm İşbirliği Forumu çalışmalarını da istişare ettik." dedi.


Etiketler: ATİK Kemer Belediyesi ile de ortak çalışmalara imza atacak

Şimdi Paylaş

1 Yorum

  • antalyahaberler
    Atkinson
    1 yıl önce
    Hi there, We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically. - We guarantee to gain you 400-1000+ followers per month. - People follow you because they are interested in you, increasing likes, comments and interaction. - All actions are made manually by our team. We do not use any 'bots'. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you'd like to see some of our previous work, let me know, and we can discuss it further. Kind Regards, Megan

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Muhittin Böcek Görev Başında!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 114 gün sonra çok sevdiği Antalya’ya hizmet etmek için görev başına döndü. Makamına oturan Başkan Böcek, “Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla sevgili hemşerilerimin emrinde olmaya, hizmet etmeye devam edeceğim” ded...

Funda Arar'ın Harbiye'de sürprizi

Şarkıcı Funda Arar, önceki hafta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi.

Harbiye konserlerinin startını veren Arar, Mü...

Antalya Valisi Ersin Yazıcı

Uyuşturucu ile Mücadelede Risk Durumu Değerlendirme Toplantısına katılan Antalya Valisi Ersin Yazıcı “Herkesin sağlığına dikkat etmesi için çağrıda bulunduğumuz bu dönemde pandemi denetimlerimizi titizlikle sürdürürken zehir tacirlerine de göz açtırmamak için ekiplerimiz mesai...