loader
Seninle Evlenir Miyim Turneye Çıkıyor

Seninle Evlenir Miyim Turneye Çıkıyor

Haldun Dormen Süpervizörlüğünde sahnelenen Seninle Evlenir miyim turneye çıkıyor!

Barbaros Uzunöner’in yönettiği, Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi’nin oynadığı komedi oyunu Ankara Devlet Tiyatrosu Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde seyirci ile buluşacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Turne Destek Projesi ile Ankara’da sahne alacak oyun yıllardır tiyatro sahnesinden güldürmeye devam ediyor.

21 ve 22 Ocak saat 18.00’de Ankara Devlet Tiyatrosu Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde.

Yönetmen Barbaros Uzunöner turne ile ilgili şunları söylüyor. “Kültür ve Turizm Bakanlığı pandemide etkilenen sektörlerin başında gelen tiyatroya önemli desteklerde bulundu. Turne Destek Projesi, seyircilerimizi özlediğimiz bu dönemde son derece değerli. Devlet Tiyatrosu sahnelerinde seyircilerimizle mesafeli buluşmalar yapıyoruz. Ama tabii gülmeye, bol bol kahkaha atmaya mesafe koymuyoruz..” Pandemi döneminde en çok ihtiyacımız olduğu sırada aşı gibi bir tiyatro oyunu izleyicisiyle buluşuyor.


Etiketler: Seninle Evlenir Miyim Turneye Çıkıyor

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yeşilçam'ın Efsane İsimleri Bu Filmde Buluşuyor!

Yeşilçam'ın efsane isimleri bu filmde buluşuyor! Devlet Devrim ve Zeynep Değirmencioğlu (Ayşecik) korku-komedi  filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

MÜGE YMG Film Yapım tarafından çekilecek  ‘Garip İnsan’ isimli korku-komedi filmi için start veri...

Hem Kadınlar Hem Tiyatrolar Yaşasın!

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek olan Kadın Oyunları Festivali'nin önemine vurgu yapmak için Ankara Sanat Tiyatrosu ve festival organizatörü Atölye Kültür Sanat tarafından; Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer aracılığı ile festivale çağrı videosu yayınlandı.

...

Sen Deli Ben Deli

Sen Deli Ben Deli


3 yıl önce Öz Haber

Gazetemizin imtiyaz sahibi Talat Ayhan, Sen Deli Ben Deli oyunun yönetmeni ve yazarı Bülent Katıoğlu ile konuştu. Katıoğlu kendinden ve diğer projelerinden bahsetti.

1971 G.antep doğumluyum
İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da okudum evin ilk ogluydum ve beş kardeşim vardı Annem ev işlerine gidip çal...