loader
Yasemin Sinci'ye En İyi Çıkış Yapan İş Kadını Ödülü

Yasemin Sinci'ye En İyi Çıkış Yapan İş Kadını Ödülü

11 Ağustosta ANFAŞ’ta düzenlenen Akdeniz Ödülleri gecesine işlerinin yoğunluğundan dolayı katılamayan iş kadını Yasemin Sinci ödülünü ofisine ziyarette bulunan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın elinden aldı.

En İyi Çıkış Yapan İş kadını ödülüne layık görülen ve başarısı ve azmi ile örnek bir Türk kadını olan Yasemin Sinci şu anda Aytemiz Türkiye Geneli distribütörü olarak çalışmakta.

 


Etiketler: Yasemin Sinci'ye En İyi Çıkış Yapan İş Kadını Ödülü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

20 Kasım Dünya Çocuk Günü Etkinliklerle Kutlanacak!

Dünya genelinde çocuk haklarının anıldığı özel bir gün olarak kabul edilen 20 Kasım Dünya Çocuk Günü etkinlikler ve  farkındalık çalışmaları ile kutlanacak.

UNICEF’in her yıl ortakları ile gerçekleştirdiği kutlamalar çerçevesinde hayata geç...

İndirim Dolandırıcılarına Dikkat!
lerinin reklam tuzağına düşülmemesi gerektiğini vurgulayan Çiğdemli, “Vatandaşı internet üzerinden veya sms, e-posta aracılığıyla, örneğin 2 bin liralık elektronik ürünlerin 200 liraya düştüğü gibi gerçekdışı kampanya reklamlarıyla kandırmaya çalışan paravan e-ticar...
Hakkı Tatoğlu ilkokuluna başarı ödülü

Antalya'da Eğitim veren ve başarılı okullar listesinde üst sıralarda yer alan Hakkı Tatoğlu İlkokuluna Eğitim Öğretimdeki başarısı ve Velilere verdiği önemden dolayı Yeşilçam Medya Grubu tarafından Okul bahçesinde Başarı Ödülü takdim edildi. 

Antalya'da Eğitim vere...