loader
FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

AKSAÇLILAR Derneği Genel Başkanı Ahmet Bereket ’’Filistin’li, kardeşlerimizin yanındayız imzasıyla dikkat çeken basın açıklamasında Hamas’ın,başlatmış olduğu hareket ile ilgili açıklamada bulundu.

Genel Başkan Ahmet  Bereket’in,  yazılı açıklamasında Filistin hükemetinin,Ermeni soy kırımı iddalarını tanımasından dolayı Filistin hükümetine şerhleri ile birlikte Filistin Halkının uanında olduklarını  ifade ettiler.

AKSAÇLILAR Derneği Genel Başkanı Ahmet  Bereket , yazılı olarak yaptığı açıklamada ‘’Hamas’ın, silahlı kanadı İzzeddin El –Kassam Tugaylarının İsrail’e , karşı başlattığı ‘’Aksa Tufanı’’isimli harekat, aslında yıllardır uygar dünyanın (?) gözleri önünde türlü zulüm  ve işkencelere maruz kalan  sadce Filistin, kardeşlerimin değil,tüm mazlumların ortak çığlığıydı.

Kutsal Kitaplarında ki ÖLDÜRMEYECEKSİN !!! Emrini ÖLDÜRECEKSİN’e çevirip akla hayale  gelmeyecek yöntemlerle dindaşlarımıza acı  çektiren,Mesd-i Aksa’nın ,kutsiyetinin  ve İslami kimliğinin sürekli ihlal  eden İsrail, hükümeti ne yazık ki izlediği politikaların cevabını dün  yaşadığı ve hiç beklemediği bir saldırı ile almış oldu.

Elbette ki gerek Filistin, topraklarından , gerekse İsrail içine sızmış olan Hamas silahlı kanadınca düzenlenen saldırılarda  yaşamını yitiren onlarca İsarail’li, sivilin  kaybından  üzüntü duymaktayız.

Ancak şuda  unutulmamalıdır ki aynı acıları ve kayıpları Filistinli kardeşlerimiz  yıllardır nedense her gün defalarca kez yaşıyor  ve yaşamaya  devam ediyor.Son yaşanan hadise bir kere daha ortaya koymuştur ki BAĞIMSIZ FİLİSTİN DEVLETİ KURULMADAN VE RESMİ OLARAK TANINMADAN busavaş bitmeyecektir.

AKSAÇLILAR , olarak  Filistin hükümetinin,sözde Ermeni soykırımını tanımasındaki iki yüzlülüğünü unutmadığımızı ve Filistin hükümetine şehrimizle birlikte , bu haklı mücadelelerinde  FİLİSTİN Halkının ,Filistinli dindaşlarımızın yanında olduğumuzu kamu oyuna ilan ediyoruz dedi.

 

Haber: Ferah Uslu


Etiketler: FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ ferah uslu haberleri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yıkım Kararı Alındı!

Yıkım Kararı Alındı!


4 yıl önce Öz Haber

İzmir'de yaşanan depremin ardından, bir çok kesimde olduğu gibi Mansuroğlu Mahallesi'nde de yıkım kararı alındı!

Mansuroğlu Mahallesi'nde bakanlığın denetimlerinin ardından bir çok bina için yıkım kararı alındı. 8 katlı bir binanın tamamı ile yıkıldığı ve çok sayıda kişinin ha...

Kamuya Tayinlerde Mülakat Kalkıyor mu?

Kamuya tayinlerde mülakat kalkıyor! Atamalar sadece merkezi sınav sonuçlarına göre yapılacak.

İnsan Hakları Eylem Planı'na göre kamu görevine ilk defa yapılacak tayinlerde görevin niteliğinin gerektirdiği haller dışında mülakat kaldırılacak. Tayinler yalnızca merkezi sı...

32 terslikli ortaokul protokolü imzalandı

Antalya Valiliği'nde düzenlenen protokol törenine Vali Ersin Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, İl Milli Eğitim Md. Yrd. Erhan Baydur, Fahrettin Sert ile çocukları Ramazan, Cuma ve Vahdettin Sert katıldı. Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi'nde, 32 derslikli olarak yapılacak ortaokula...