loader
Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanlarıı Destekleme Derneği Kuruldu!

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanlarıı Destekleme Derneği Kuruldu!

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanlarını Destekleme Derneği, Köksal Selçuk’un önderliğinde kuruldu.

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanları Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk ve 7 kişilik ekip üyeleriyle beraber çalışmalara başlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk; ‘’Derneğimiz kuruldu. Derneğimizin amacı Kaymakam’ımızın, Vali’mizin,  Muratpaşa Belediye Başkanı’mızın  ve değerli Muratpaşa esnafının yanında olmak. Sorunları dinlemek, çözmek ve Muratpaşa’ya değer katmış iş insanlarının yanında olmak. Yıllardır Muratpaşa için zamanını ve emeğini harcamış esnaflarımız var. Onların bu kadar sarf ettiği emek karşılık bulmalı. Problemlerine bir çözüm bulunmalı. Ben ve diğer ekip arkadaşlarım Sevgi Kuru, Süleyman Dikme, Esengül Kaplan, Cengiz Erdoğan, Bayhan Poyrazoğlu ve Hasan Geçkaldı ile beraber bu yolda ilerleyeceğiz. Çalışmalara başladık. Antalya’ya ve Muratpaşa’ya hayırlı olsun’’ dedi.


Etiketler: Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanlarıı Destekleme Derneği Kuruldu

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Esnaf İndirim Kartında Hedef Büyük!

Esnafı bulunduğu darboğazdan çıkarmak ve indirimleri halkla buluşturmak amacıyla uygulamaya konulan esnaf indirim kartı, son hızla faaliyetlerine devam ediyor.

Aytemiz, Petrol Ofisi gibi firmaların şubelerinden de bünyesine ekleyen Esnaf indirim kartı, Su&Tüp, Kuyumcu, Kuaför, Giyim, yeme-içme sekt&oum...

Hakim Nurettin Tuğrul'dan Anlamlı Hareket!

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası, bölgeye yardımlar hızla devam ediyor. Hakim Nurettin Tuğrul’da bu felakete duyarsız kalamayanlardan. Bursa da ki konutunu ve karavanını depremzedelerin kullanımına açan Hakim Nurettin Tuğrul’un yaptığı açıklama ise şöyle:


"Ü...

32 terslikli ortaokul protokolü imzalandı

Antalya Valiliği'nde düzenlenen protokol törenine Vali Ersin Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, İl Milli Eğitim Md. Yrd. Erhan Baydur, Fahrettin Sert ile çocukları Ramazan, Cuma ve Vahdettin Sert katıldı. Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi'nde, 32 derslikli olarak yapılacak ortaokula...