loader
Zerrin Özer'den 14 Yıl Sonra Yeni Albüm!

Zerrin Özer'den 14 Yıl Sonra Yeni Albüm!

Kariyerinin 48’inci yılını kutlayan Zerrin Özer son dönemde uzun aralıklarla çıkardığı teklilerle sevenleriyle buluşmaya devam etmişti. Özer 2009’da yayınladığı ‘Emanet’ten bu yana ilk kez bir albüm için stüdyoya girdi.

Türk pop müziğinin efsane ismi Zerrin Özer 2009’da son albümü ‘Emanet’i çıkarmıştı. Ardından kariyerine uzun aralıklarla yayınladığı teklilerle devam etmişti. Zerrin Özer 14 yıl sonra tekrar bir albüm için girdiği stüdyoda Özgür Aras ile buluştu.

Dinamik ve popüler müziğin trendlerini yakalayan bir albüm yaptığını söyleyen Zerrin Özer: “Z kuşağı ve bizim kuşak bu yaz benim şarkılarımla beraberiz” dedi. Özer, Mustafa Arapoğlu ile yaptığı şarkıları, meslek hayatına ilk defa kendisi ile çalışarak başlayan Özgür Aras’a dinletti.

Özgür Aras stüdyoda ziyaret ettiği Zerrin Özer ile bir karesini sosyal medyada paylaştı. “Stüdyoda Zerrin Özer ile olmayı özlemişim. Şarkılarına bayıldım. Hele bir çıkış parçası var ki herkesi dans ettirecek. Şarkıların sahibi Mustafa Arapoğlu’yla da tanıştım. Şarkıların sözleri dilimde.” dedi.

mustafa arapoğlu


Etiketler: Zerrin Özer'den 14 Yıl Sonra Yeni Albüm mustafa arapoğlu zerrin özer

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Defne Samyeli: Anne olmak benim tercihim değildi!

TRT Müzik ekranlarında yayınlanan "İpek Açar'la İpek Yolu Programı"nın bu haftaki konuğu Sol Yanım dizisiyle gündemde olan Defne Samyeli oldu. Samyeli; oyunculuk, sunuculuk derken, güzel sesiyle de sahnelerde başarısını sürdürüyor. 

Defne Samyeli ve İpek Açar, Cuma akşa...

Müge Anlı'da Şaşırtan İtiraf!

Müge Anlı'da Şaşırtan İtiraf!


4 yıl önce Öz Haber

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert şaşırtan itirafa sahne oldu.

Müge Anlı canlı yayınında yine son dakika gelişmeleri gündem oldu. Sevgilisiyle kaçtığı iddia edilen Sevgi Kıranlı, programa katıldı "O beni kaçırmadı ben onu kaçırdım" diyerek herkesi şaşırt...

“Yılın lider Magazin Dergisi” ödülü Secem Tati’ye verildi.

Geçtiğimiz günlerde Deniz Seki’nin de konser verdiği ve bir çok ünlü ismin katıldığı Uluslararası Marka ve Prestij Ödül Töreninde çok özel isimlere ödüller dağıtıldı.