loader
Hakkı Tatoğlu ilkokuluna başarı ödülü

Hakkı Tatoğlu ilkokuluna başarı ödülü

Antalya'da Eğitim veren ve başarılı okullar listesinde üst sıralarda yer alan Hakkı Tatoğlu İlkokuluna Eğitim Öğretimdeki başarısı ve Velilere verdiği önemden dolayı Yeşilçam Medya Grubu tarafından Okul bahçesinde Başarı Ödülü takdim edildi. 

Antalya'da Eğitim veren ve başarılı okullar listesinde üst sıralarda yer alan Hakkı Tatoğlu İlkokuluna Eğitim Öğretimdeki başarısı ve Velilere verdiği önemden dolayı Yeşilçam Medya Grubu tarafından Okul bahçesinde Başarı Ödülü takdim edildi. Yeşilçam Medya ve 07haber medya grubu olarak araştırmacı gazeteci Köksal Selçuk yapmış olduğu araştırma sonucu ile Hakkı Tatoğlu ilkokuluna başarı ödülü takdim etti. Ödülü Okul Müdürü Bilal Gün e  UTEF genel başkanı Mete kaçar sundu. Ödül töreni okulun bahçesinde okul öğretmeleri topluluğunda verildi.  Yeşilçam Medya yönetim kurulu başkanı Köksal Selçuk konuşmasında yaptığımız araştırma sonucunda Hakkı Tatoğlu  İlokulunda eğitim gören öğrenci ve velilerin Okul yönetimi ve öğretmenlerinden çok memnun kaldıklarını gördük. Bunun neticesinde de  Hakkı Tatoğlu ilkokuluna eğitime gösterdikleri özenden dolayı Yeşilçam Medya grubu olarak Plaket Takdim ettik. Okul Müdürü Bilal Gün,Yeşilçam medya ve 07 haber medya grubuna böyle bir ödüle layık görüldükleri için  MUTLU olduğunu dile getirdi. Plaketi Köksal Selçuk adına uluslararası tüm engelliler yaşlılar federasyonu başkanı Mete Kaçar Takdim etti.


Etiketler: Hakkı Tatoğlu ilkokuluna başarı ödülü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

20 Kasım Dünya Çocuk Günü Etkinliklerle Kutlanacak!

Dünya genelinde çocuk haklarının anıldığı özel bir gün olarak kabul edilen 20 Kasım Dünya Çocuk Günü etkinlikler ve  farkındalık çalışmaları ile kutlanacak.

UNICEF’in her yıl ortakları ile gerçekleştirdiği kutlamalar çerçevesinde hayata geç...

Yılbaşı Yasakları Belli Oldu!

Yılbaşı Yasakları Belli Oldu!


4 yıl önce Öz Haber

Son zamanda beklenen yılbaşı yasakları belli oldu. Yılbaşı sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamalar açıklandı.

Dün Cumhurbaşkanı başkanlığında yapılan kabine toplantısı sonunda, yeni kısıtlama kararı ile ilgili detaylar belli oldu.

Sokağa çıkma sınırlaması 31 Aral�...

Yazar Kasa Fatura ve Ruhsat Kayıp İlanı

Yazar Kasa Fatura ve Ruhsat Kayıp İlanı

"BEKO 220-TR 

AS0000010397

VZT-000130037540901 seri numaralı yazar kasamızın faturası ve ruhsatı kayıp olmuştur. Hükümsüzdür"

ÇeşniPark

Butik Restaurant

Mehmet İpek

ÜçKapılar VD:&n...