loader
Yıkım Kararı Alındı!

Yıkım Kararı Alındı!

İzmir'de yaşanan depremin ardından, bir çok kesimde olduğu gibi Mansuroğlu Mahallesi'nde de yıkım kararı alındı!

Mansuroğlu Mahallesi'nde bakanlığın denetimlerinin ardından bir çok bina için yıkım kararı alındı. 8 katlı bir binanın tamamı ile yıkıldığı ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği mahallede, vatandaş, orta hasarlı olan binalara polis eşliğinde değerli eşyalarını alabilmek için kısa süreliğine girebildi. Bunun dışında hasarlı binalara giriş kesinlikle yasaklandı!

Çok sayıda bankanın da yıkım kararı verilen bölgede adliye binasında da  hafif hasarlar olustu. Güçlendirme çalışmaları başladı.

izmir deprem

izmir depremi

Fotoğraf: Ferah Uslu Özer


Etiketler: yıkım kararı alındı mansuroğlu mahallesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yerli Üretim Rf Antenler, Mağazalarda!

A-Secure Teknoloji Tasarım firması öncülüğünde başlatılan Ar-Ge, üretim ve entegrasyon faaliyetleri sonuçlandı. Perakende sektörüne özel geliştirilen Lotus marka

Bitcoin 21.Yüzyılın Altını Olacak!

Popüler kripto para Bitcoin’in yukarı yönlü çıkışını 2021 yılında da devam ettireceği beklentisi ağır basıyor. Yatırımcı profilinin Z kuşağından oluşması nedeniyle Bitcoin’in uzun vadede geleneksel yatırım aracı olan altın ile daha yoğun bir rekabete girişmesi bekleniyor.

Global kr...

2021 Yılında Türkiye'yi Neler Bekliyor? Melike Aydın Açıkladı!

2021 yılında Türkiye'yi neler bekliyor? İsim analisti ve yaşam koçu Melike Aydın açıkladı.

İşte Melike Aydın'ın açıklamaları;

"Türkiye'nin 2021 yılında da yeni zorluklara kendinini hazırlaması gerekiyor. 2020 yılında yaşanan tüm sıkıntıların ardından, daha bi...