loader
Sen Deli Ben Deli

Sen Deli Ben Deli

Gazetemizin imtiyaz sahibi Talat Ayhan, Sen Deli Ben Deli oyunun yönetmeni ve yazarı Bülent Katıoğlu ile konuştu. Katıoğlu kendinden ve diğer projelerinden bahsetti.

1971 G.antep doğumluyum
İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da okudum evin ilk ogluydum ve beş kardeşim vardı Annem ev işlerine gidip çalışıyordu bende okuldan sonra çırak olarak çalışıyordum. Babam hiç hayatımızda olmadı sinemayı çok seviyordum her hafta sonu en az iki sinemaya gider film seyrederdim. Hayalimde oyuncu olmak vardı. Nereye müracaat etsem ilk başta babamı soruyorlardı sinir oluyordum. Annem ise bana oku oğlum seni dilenir yine okuturum diyordu. Boşver oyunculuğu diyordu ama ben yine de oyunculuktan vazgeçemiyordum. Annemi el işçiliğinden kurtaracak hem de kardeşlerime bakıcaktım bir gün bir abinin yardımıyla Cüneyt Arkın'ın Malkoçoğlu ve Kara Murat filminde oynadım. Sonra bir komşumuz bana tiyatroyu da seviyor musun dedi. Ben de o ne ki abi dedim ve bir kaç hafta sonra beni Ferhan Şensoy'un oyununa götürdü. Tiyatronun ne olduğunu ve rahmetli Ferhan Şensoy hocamı orada gördüm tanıdım. Bu arada darbuka bongo ve batari çaldım sesimin de güzel olduğunu ve beni şarkıcı yapacaklarını söylediler. Kadıköy'de Reks düğün salonunda sahne aldım. Orada da rahmetli Kamil Sönmez ve Erkan Ocaklı ile tanışma ellerini öpmek nasip olmuştu. Sonra Taksim'de sahne aldım yaşımı büyütüp gazinoda çalışıcaktım çok para kazanıyordum bana büyük şarkıcı olacaksın dediklerinde gülüyordum.
Ben içimden ben "oyuncu ve tiyatrocu olacağım" diyordum. Annem ise şarkıcı ve oyuncu olmama karşıydı neyse sonra geçici tiyatro bursu  ve daha sonra ileterek bir çok hocadan ders aldım hala öğreniyorum kamera önünde de olsa Tiyatro da olsa bu işin mutfağından gelen biriyim iki oğlum ve bir kızım var. Yaşları 31, 23. Kız evladım 18 yaşında. Ve bir tiyatroya bir de sinemaya aşığım.
Çocuklarımla hala kavga yapıyorum neden mi? Çünkü sürekli bir şeyler satarak borç para bularak mesleğimi icra etmeye çalışıyorum. Ama maddi anlamda hep zarar ediyorum.
Belediyelerden maddi manevi hiç destek alamadım sinema filmim de. Muratpaşa belediye Aş evinden yemek sponsor oldu. Büyük Şehir belediyesi ulaşım için bir minibüs verdi.
Bir de film projem var ama sponsorum olmadığı için yarım kaldı inşallah bu yaz bitiririm.


Etiketler: Sen Deli Ben Deli oyunu bülent katıoğlu

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sen Deli Ben Deli

Sen Deli Ben Deli


3 yıl önce Öz Haber

Gazetemizin imtiyaz sahibi Talat Ayhan, Sen Deli Ben Deli oyunun yönetmeni ve yazarı Bülent Katıoğlu ile konuştu. Katıoğlu kendinden ve diğer projelerinden bahsetti.

1971 G.antep doğumluyum
İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da okudum evin ilk ogluydum ve beş kardeşim vardı Annem ev işlerine gidip çal...

Hem Kadınlar Hem Tiyatrolar Yaşasın!

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek olan Kadın Oyunları Festivali'nin önemine vurgu yapmak için Ankara Sanat Tiyatrosu ve festival organizatörü Atölye Kültür Sanat tarafından; Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer aracılığı ile festivale çağrı videosu yayınlandı.

...

Funda Arar'ın Harbiye'de sürprizi

Şarkıcı Funda Arar, önceki hafta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi.

Harbiye konserlerinin startını veren Arar, Mü...