loader
Ünlü şarkıcı Emrah çocuklarıyla poz verdi

Ünlü şarkıcı Emrah çocuklarıyla poz verdi

2014 yılında nikah masasına oturan şarkıcı Emrah, hayatını Sibel Kirer ile birleştirmişti. Emrah, sosyal medya hesabından son halini ve çocuklarını paylaştı.

2014 yılında nikah masasına oturan şarkıcı Emrah, hayatını Sibel Kirer ile birleştirmişti. Bu evlilikten oğulları Elyesa, 2017'de de kızları Eleysa'yı kucaklarına alan çift geçtiğimiz yıllarda boşandı.

Emrah velayetleri annede olan çocuklarını gözlerden uzak büyütmeyi tercih ediyordu.

Karar değiştiren şarkıcı Emrah, son paylaşımıyla şaşırttı. Ünlü şarkıcı, oğlu ve kızıyla fotoğraf yayınladı.

"Canım derim, kanım"

Geçtiğimiz aylarda görüşmediği oğlu Tayfun'un evlenmesi ile gündeme gelen Emrah, paylaşımına "Canım derim, kanım derim, kalbim derim, nefesim derim" notunu düştü.

Emrah çocuklarıyla poz verdi

52 yaşındaki şarkıcı, Instagram'dan son halini de yayınladı. Takipçileri şarkıcıya yorum yağdırdı. Daha önce de yüzündeki değişimle çok konuşulan Emrah'ın, botoks ve dolgu yaptığı iddia edilmişti.


Etiketler: emrah

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

2 Milyon Liralık Konser!

2 Milyon Liralık Konser!


4 yıl önce Öz Haber

Yeni çağın ilk dijitaline 2 Milyon TL!

Pop müzik sanatçısı Berkay'dan, Corona virüs salgınında vaka sayılarının artması nedeniyle alınan önlemler arasında konser! 31 Aralık yılbaşı gecesi sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasından dolayı evinde geçirenlere T&u...

Sarı Şeker Sema'nın Konuğu Yonca Lodi Oldu!

Kasım ayında yayın hayatına başlayan Slow Pop Radyo'da program yapan tecrübeli radyocu Sarı Şeker Sema her hafta ünlü şarkıcı ve müzisyenleri konuk ediyor. Sarı Şeker'in ilk konuğu Yonca Lodi oldu.

İlk yayın pastası kesen ikili dinleyicilerden gelen mesajlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi....

Irmak Ünal Korona Olduğunu Açıkladı!

Cihan Ünal’ın kızı oyuncu Irmak Ünal , sosyal medya hesabından korona virüse yakalandığını açıkladı.

Tüm dünyaya kabus gördüren korona virüs, ünlü isimleri de yoğun şekilde etkiliyor. Son olarak Irmak Ünal, Instagram hesabından virüse yakalandığını duyurd...