loader
OKUL SPORLARI KİCK BOKS SEÇMELERİ BAŞARI İLE TAMAMLANDI

OKUL SPORLARI KİCK BOKS SEÇMELERİ BAŞARI İLE TAMAMLANDI

Kick Boks Okul Sporları seçmesi ulusal ve uluslararası Kick Boks Federasyon , spor branşının kurallarına uygun şekilde yapıldı.Alt Minikler,Minikler ve Yıldız erkek ve bayan sporcuların katılımı ile final müsabakaları ile sona erdi.

İl Okullararası alt minikler, minikler ve yıldızlar Kick Boks  branşlarından Point Fighting ve Kick Light  müsabakaları 16/17/18 tarihleri arasında  İzmir Buca Afetevleri Spor Salonunda gerçekleştirildi. Sporcular kilolarında  kıyasıya mücadele ettiler. Eğitimin yanında antrenmanlarına özveri ile devam eden sporcular Mersin’de, tertiplenen  Okul Sporları Türkiye Kick Boks Şampiyonasına gidebilmek için İl seçmelerinde ter döktüler.Sporcuların hedefi  Türkiye Şampiyonasında derece elde edip Milli takımda yer alarak Ülkemizi  en iyi şekilde temsil etmek.

İl içinde düzenlenen Okul Sporları Kick Boks  müsabakalarına   başarı elde eden sporcularımıza madalyaları ve başarı belgeleri takdim edildi.Türkiye Şampiyonasına katılacak sporcularımıza başarilar dilerim .

 

Haber: Ferah Uslu


Etiketler: OKUL SPORLARI KİCK BOKS SEÇMELERİ BAŞARI İLE TAMAMLANDI

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ju Jitsu Antalya'da Seminer Yaptı!

Ju Jitsu Antalya'da Seminer Yaptı!


4 yıl önce Öz Haber

Sporda hızla gelişen, dünyada da bir çok ülkede yapılan Ju Jitsu,  Antalya'da antrenman gibi mesafe kontroleri içinde güzel bir seminer yaptı.

Ju Jitsu federasyon başkanı Hulusi Elmas, "ülkemizde yüzlerce genç insan bu sporu yapmaktadır. Bizler dernek federasyonuyuz anc...

İLLER  ARASI KİCK BOKS ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI!

20/21 Nisan 2024 tarihleri arasında  İzmir Buca Afetevleri Spor Salonunda  Gençler  ve Büyükler  Full Contact , K-1  Still , müsabakalarının gerçekleştirilen Şampiyona tamamlandı....

Kick Boks Duayeni Tarık Solak Hayatını Kaybetti!

Kanser tedavisi gören profesyonel boksör Tarık Solak, hayatını kaybetti.

Türkiye'de profesyonel olarak kick boksa verdiği katkılarla bilinen ve uzun zamandır kanser tedavisi gören boksör Tarık Solak, Avustralya'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Kick Bok...