loader
İnstagram Yakın Zaman Önce Silinenler Özelliği

İnstagram Yakın Zaman Önce Silinenler Özelliği

İnstagram'a Yakın Zaman Önce Silinenler özelliği geldi!

Instagram'a çeşitli nedenlerle silinmiş gönderilerinizi 30 gün süre içinde geri yükleyebilmenizi sağlayan bir özellik geldi. Bir sinirle silinen ya da hack saldırısı gibi nedenlerle kaybolan gönderilen böylelikle kurtulabilecek.

Instagram’a getirilen “Yakın zaman önce silinenler” isimli özellik dikkat çekti. Yeni özellikle birlikte, uygulamada 30 gün öncesine kadar silinen postlar kurtarılabilecek. Instagram, silseniz dahi tüm paylaşımlarını 30 gün boyunca  saklayacak ve istediğinizde geri yükleyebileceksiniz.

24 saat boyunca görünür olan Hikaye paylaşımları, silindikten sonra kalıcı olarak gitmeden önce 30 gün yerine 24 saat boyunca klasörde kalacak. Paylaştığınızda silmeden 24 saat boyunca yayında kalan hikayeleriniz ardından arşivde yer almaya devam edecek.

Son güncellemeyle gelen özelliğe, Ayarlar > Hesap > Son Silinmiş’e tıklayarak ulaşılabilecek.


Etiketler: İnstagram Yakın Zaman Önce Silinenler Özelliği

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya Muratpaşa  Belediyesi Bir İlke İmza Attı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi bir ilke imza attı ve HES kodlu anahtarlık dağıttı. 

Antalya’da, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun HES kodu uygulamasının genişletmesinin ardından Muratpaşa Belediyesi, pazardan berbere gittiği her yerde kağıda yazdığı kodu görevlilere okumak zorunda kalan ilçe sakinler...

Sevgililer Gününü Nsup ile Güzelleştirdiler!

Sevilen kozmetik ve yaşam bloggerları yeni organizasyon için bir araya geldi. Sevgiler gününü Nsup ile güzelleştirmeyi tercih ettiler.

Gazeteci blog yazarı Nihal Yeşiltaç Oran, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yeni bir organizasyona daha imza attı. Sezag İlaç firmasının sponsor oldu�...

Engin Nurşani Hayatını Kaybetti!

Engin Nurşani Hayatını Kaybetti!


4 yıl önce Öz Haber

Bir süredir kanseri tedavisi gören müzisyen Engin Nurşani hayatını kaybetti.

Halk ozanı Aşık Ali Nurşani’nin oğlu müzisyen Engin Nurşani, geçen yıl gırtlak kanserine yakalanıp müzik kariyerine ara vermek zorunda kalmıştı.

Üsküdar’da bulunan özel bir hastanede t...