loader
Sağlık Bakanı 3 İl İçin Risk Dedi!

Sağlık Bakanı 3 İl İçin Risk Dedi!

Sağlık Bakanı sosyal medya üzerinde bilgi verip, uyarıda bulunmaya devam ediyor. Bakan Fahrettin Koca 3 il için risk dedi vatandaşı mücadeleye davet etti.

Fahrettin Koca yaptığı paylaşımda "Samsun, Antalya ve Ordu'da yüksek risk devam ediyor. Konya ve Trabzon'da artış kısmen kontrol altında. Sağlık çalışanlarımız elinden geleni yapıyor. Kamu ve özel kurumlarımızla birlikte bütün hemşehrilerimizin duyarlılığı gücümüzü artırıyor. Ara vermeden mücadeleye devam edelim." dedi. Koca şöyle devam etti "Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla görüşmeye devam ediyoruz. Bu iller yakın takibimiz altında. Test kapasitemizi ve filyasyon ekiplerimizi artırdık."


Etiketler: Sağlık Bakanı 3 İl İçin Risk Dedi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bakanlık Yeni Tedbirlerle İlgili Genelge Yayınladı!
ki şekilde değiştirildi:

 

Düşük Risk Grubunda Yer Alan İller; Şırnak. (1 İl)

 

Orta Risk Grubunda Yer Alan İller; Batman, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Uşak, Van. (10 İl)

 

Y&uu...

Yeni Yasaklar Ne Zaman Başlayacak?

Yeni Yasaklar Ne Zaman Başlayacak?


4 yıl önce Öz Haber

Covid-19 salgını için yeni tedbirler ve kısıtlamalar belirlendi. Yeni yasaklar ne zaman başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde alınan kararlarla yeni tedbirler yarın (20 Kasım) saat 20.00’den itibaren başlamış olacak.

Bu kapsamda AVM, market, berb...

Bill Gates:

Microsoft’un kurucusu Bill Gates, Kovid-19 salgınından kurtulmanın iklim değişikliğine kıyasla “çok daha kolay olduğunu” savundu. Gates, “İklim değişikliği bu yüzyılın sonunda her yıl 5 kat daha fazla ölüme neden olacak. Bu sorunu çözmek muhteşem olacak” dedi.

Mill...