loader
Hakim Nurettin Tuğrul'dan Anlamlı Hareket!

Hakim Nurettin Tuğrul'dan Anlamlı Hareket!

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası, bölgeye yardımlar hızla devam ediyor. Hakim Nurettin Tuğrul’da bu felakete duyarsız kalamayanlardan. Bursa da ki konutunu ve karavanını depremzedelerin kullanımına açan Hakim Nurettin Tuğrul’un yaptığı açıklama ise şöyle:


"Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi içimizi yakıyor. İnanın depremin ilk gününden bu yana toplam 2 saat uyumuşum. Toplum olarak nefes almaktan yemek yemekten ısınmaktan utanır hale geldik. Ağlamak bile bazı acılara yetmiyor… Gelip geçici bir hayatta yaşıyoruz neyin kavgasını ediyoruz , hiç bir şey bizim değil. Ben bana ait bursa da ki bir konutumu depremden zarar gören bir aileye tahsis ettim. Ayrıca Hatay Reyhanlıya bir ailenin sığınabileceği karavanımı süresiz olarak oraya gönderdim. Bu konu da topumdaki arkadaşlarımın duyarlı olmasını canı gönülden temenni ederim. Deprem bölgelerine yapılan yardımların ardı arkası gelmemeli gün birleşme günüdür."


Etiketler: Hakim Nurettin Tuğrul

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tıbbi Laboratuvar Teknikerleri Atanmayı Bekliyor!

Türkiye’de 70 bine yakın laboratuvar teknikeri bulunuyor. Sağlık Bakanlığı Tıbbi laboratuvar teknikerleri atama için 205 kişilik kontenjan açtı.

Duruma tepki veren Tıbbi Laborantlar Platformu’ndan yapılan açıklamada, en az 5 bin tıbbi laboratuvar teknikeri ataması yapılması istendi.

...
Aleyna Çakır'ın Otopsi Raporu Açıklandı!

Gerçek adı Sema Esen olan Aleyna Çakır'ın otopsi raporu açıklandı!

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, 3 Haziran 2020'de Keçiören'deki evinde bornoz kuşağına asılı şekilde ölü bulundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin yürüt&uum...

Gider Pusulası Kayıp İlanı

Gider Pusulası Kayıp İlanı


3 yıl önce Öz Haber

Gider Pusulası Kayıp İlanı

 

"5451 ile başlayıp 5500 ile biten belge seri no A

sipariş yılı 2020  1 cilt gider pusulamız kaybolmuştur. Hükümsüzdür."

ÇeşniPark

Butik Restaurant

Mehmet İpek

ÜçKapılar VD: 

...