loader
8 Yaşında Kitap Yazarı Oldu!

8 Yaşında Kitap Yazarı Oldu!

Ali Kürşat Uzun'un henüz 8 yaşında olmasına rağmen “Yüreğimde Büyüyenler” isimli kitabı var. Yakında çekimlerine başlanacak duygu dolu bir sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Sihirli Piyano (Dedemin Gözyaşları) isimli film bir dede ile lösemi hastası torununun hikayesini konu alıyor.  Filmin gelirlerinin bir kısmı lösemili çocukların tedavisi için bağışlanacak. Ali Kürşat Uzun, sinema filminde, bir birinden başarılı oyuncularla kamera karşısına geçecek.  Filmin yapımcısı ve yönetmeni İhsan Taş’ın önerisiyle rolüne daha iyi konsantre olmak için, şimdiden ezber çalışmalarına başladı bile.

İhsan Taş’ın yakından ilgilendiği Uzun, ezber çalışmalarında çok başarılı bir performans sergileyerek tam not aldı.

Ali Kürşat Uzun kimdir?

Ailesi Ali Kürşat'ı şu şekilde anlatıyor.

25.01.2012 tarihinde prematüre olarak 27 haftalık doğan Ali Kürşat, tam bir savaşçı kimliğiyle kuvözde 37 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi. Ali Kürşat taburcu oldu. Evde kalbi durdu kalp masajıyla tekrar hastaneye kaldırıldı. Bir hafta yeni doğan yoğun bakımda kaldı.

 


Etiketler: 8 Yaşında Kitap Yazarı Oldu Ali Kürşat Uzun kimdir

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Cemal Hünal Survivor'dan Diskalifiye Edildi!

Sevilen yarışma program Survivor'da bir gelişme oldu. Acun Ilıcalı Doktor Metin Kuş'un değerlendirmesi ile Cemal Hünal  Survivor'dan diskalifiye edildi.

Survivor'ın son bölümüne Cemal Hünal damga vurdu. Bu sezon ünlüler takımında yer a...

“Yılın lider Magazin Dergisi” ödülü Secem Tati’ye verildi.

Geçtiğimiz günlerde Deniz Seki’nin de konser verdiği ve bir çok ünlü ismin katıldığı Uluslararası Marka ve Prestij Ödül Töreninde çok özel isimlere ödüller dağıtıldı.

Müge Anlı'da Şaşırtan İtiraf!

Müge Anlı'da Şaşırtan İtiraf!


4 yıl önce Öz Haber

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert şaşırtan itirafa sahne oldu.

Müge Anlı canlı yayınında yine son dakika gelişmeleri gündem oldu. Sevgilisiyle kaçtığı iddia edilen Sevgi Kıranlı, programa katıldı "O beni kaçırmadı ben onu kaçırdım" diyerek herkesi şaşırt...