loader
Esnaf İndirim Kartında Hedef Büyük!

Esnaf İndirim Kartında Hedef Büyük!

Esnafı bulunduğu darboğazdan çıkarmak ve indirimleri halkla buluşturmak amacıyla uygulamaya konulan esnaf indirim kartı, son hızla faaliyetlerine devam ediyor.

Aytemiz, Petrol Ofisi gibi firmaların şubelerinden de bünyesine ekleyen Esnaf indirim kartı, Su&Tüp, Kuyumcu, Kuaför, Giyim, yeme-içme sektöründe de üyelik çalışmalarını sürdürüyor. Benzine zam alışılagelmiş bir durum olmasına karşın, Esnaf indirim kartı Aytemiz silyondan ve karaöz petrol ofisinden %10 indirim almayı başardı.

Esnafın yanı sıra, büyük firmalarında destek verdiği bu uygulama yakın zamanda hedefine ulaşacak gibi görünüyor. Bu hedef doğrultusunda  1 ayda 100 bayilik verip halkın karta daha da çabuk ulaşmasını sağlayacak proje hazırlandı ve kart dağıtımına başlanıldı. Ayrıca üyelik başvurularının bir hayli fazla olması ve indirimli alışveriş yapacağı esnafta çeşitlilik olması halkın yüzünü güldürüyor. Türkiye’nin yükselen yıldızı Antalya esnafının geleceği parlak görünüyor.


Etiketler: Esnaf İndirim Kartında Hedef Büyük

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kadıköy'de Ata'ya Saygı Zinciri Yapıldı!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 82’inci yılında, binlerce kişinin sosyal mesafe kurallarına uygun olarak oluşturduğu “Ata’ya Saygı Zinciri” ile Kadıköy'de anıldı.

Kadıköy Belediyesi’nin her sene "...

Salgın Döneminde İşten Çıkarılanlar Ne Yapmalı?

Her sektörü her anlamda olumsuz yönde etkileyen salgın, oldukça fazla işten çıkarılma durumlarını da gündeme getirdi. İşten çıkarılmanın modelini değiştiren işverenler, istifa ile iş sözleşmelerini sonlandırarak bu durumdan kurtulmanın yolunu bulmuş durumdalar.

Peki çalışm...

Antalya'da Ankaralılar Derneği Birinci Yılını Kutladı!

Ankara Sevdalıları Derneği'mizin ilk olağan genel kurul toplantımızı yaptık. Başkanımız Birsen Isbil ve yönetim olarak çok güzel, anlamlı bir gün oldu. 22.dönem CHP milletvekilimiz Tuncay Ercenk fahri üyemiz olarak pasta kesme merasimimize katıldı. Çok değerli üyelerimize katılımları i&cced...