loader
Kadına Şiddete Hayır Dedi Saçlarını Kazıttı!

Kadına Şiddete Hayır Dedi Saçlarını Kazıttı!

Başarılı sanatçı, güzel yorumcu Deniz Gencay, pandemi döneminde daha da artış gösteren kadına şiddetin küresel bir sorun haline geldiğini ve sayıların dudak uçuklatacak şekilde artış gösterdiğini belirterek, bu konuya dikkat çekmek amacıyla kadına şiddete ‘HAYIR’ dedi saçlarını kazıttı.

'Kadını gösteren saçıdır' diyerek bir de video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşan sanatçı, videonun altına; 'Beğeni, yorum, paylaşım için illa dayak yemeniz, tecavüze uğramanız, şiddet görmeniz gerekmiyor! Azıcık vicdanınız varsa duyarlıysanız, sizin veya çocuklarınızın, yakınlarınızın başına gelmesini istemiyorsanız susmayın! Sesimizi duyurmamız gerekiyor. Abuk sabuk her şey beğeni alıp paylaşılıyor. Böylesine önemli bir konuyu görmezden gelmeyin.' diyerek şiddet gören kadınlar adına toplumdan destek istedi.


Etiketler: Kadına Şiddete Hayır Dedi Saçlarını Kazıttı Deniz Gencay

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ortak Netflix Hesabı Kullananlara Kötü Haber!

Ortak Netflix hesabı kullananlara kötü haber geldi.

Netflix kişilerin ayrı hesap açmak yerine tek  şifreyi kullanmasının önüne geçme çabalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda yeni bir özelliği test ediyor.

Coronavirüs pandemisi ve sokağa &cc...

Dolandırıcılar Rick and Morty Hayranlarını Hedef Alıyor

2021'de kullanıcılar sayısız yeni video içeriğine ulaşabildi ancak çoğu kişinin yeni bölümleri hevesle beklediği içerikler var. Beşinci sezonu 20 Haziran'da başlayacak olan yetişkin çizgi filmi olan Rick and Morty kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. Siber suçlular, internette iyi ...

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanlarıı Destekleme Derneği Kuruldu!

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanlarını Destekleme Derneği, Köksal Selçuk’un önderliğinde kuruldu.

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanları Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk ve 7 kişilik ekip üyeleriyle beraber çalışmalara başlandı. Yön...