loader
Sibel Aslan'ın Yardım Çığlığı!

Sibel Aslan'ın Yardım Çığlığı!

Haber: Nihal Yeşiltaç Oran

Sosyal medyada bir kadın çığlığı daha! Sibel Aslan "arkamda gözü yaşlı bir evlat bırakmak istemiyorum!"

Son günlerde Kayseri'de yaşayan Sibel Aslan'ın yardım istemesi sosyal medyada yer buldu. Aslan, bir yıl önce ayrıldığı eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi. "Arkamda gözü yaşlı bir evlat bırakmak istemiyorum, bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum, ben ölmeden benim sesim olun’’ dedi. Sibel Aslan madde bağımlısı olduğunu iddia ettiği eski eşi Onur Deniz'in tehditlerden korktuğunu, yetkililerden yardım istediğini belirtti.

Onur Deniz'in adli kontrol ile serbest bırakılmasına da isyan eden Sibel Aslan "Cinayetler bu yüzden son bulmuyor o adam çıktı şuan serbest ve beni öldürme eylemini yapacak belki de ama kimsenin umurumda değil yine bir evlat gözü yaşlı kalacak" dedi.

sibel aslan kayseri


Etiketler: Sibel Aslan'ın Yardım Çığlığı sibel aslan kayseri onur deniz kayseri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Pandemi ve Uzaktan Eğitim Belgeseli Yayınlandı!
. Türkiye’nin dört bir yanında tarlada, kentte, dağ başında, sokakta, evde eğitimine devam etmeye çalışan öğrenci, veli ve öğretmenlerin kamera karşısına geçerek yaşadıklarını anlattıkları film, pandemiyle geçen üç eğitim döneminin fotoğrafını çekiyor.

Sevgililer Gününü Nsup ile Güzelleştirdiler!

Sevilen kozmetik ve yaşam bloggerları yeni organizasyon için bir araya geldi. Sevgiler gününü Nsup ile güzelleştirmeyi tercih ettiler.

Gazeteci blog yazarı Nihal Yeşiltaç Oran, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yeni bir organizasyona daha imza attı. Sezag İlaç firmasının sponsor oldu�...

Engelim Özgürlüğüme Engel Değil Projesi Start Aldı!

Özgürlüğüme Engel Değil.” projesi kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla Ankara’ya giderek resmi temaslarda bulundu.


14 Ocak tarihinde İstanbul’dan yola çıkan engelli bireyler, aileleri, birçok ünlü sanatçı ve gazeteciden oluşan kafile Anıtkabir’e &...