loader
Yıldırım Gedük'e Ödül!

Yıldırım Gedük'e Ödül!

İş adamı Yıldırım Gedük’e Yeşilçam Medya tarafından bir ödül takdim edildi. 32 Yıldır Antalya ekonomisine kattığı değerden dolayı ödüle layık görülen Yıldırım Gedük, ödülünü Yeşilçam Medya İmtiyaz sahibi Köksal Selçuk’un elinden aldı.

Yıldırım Gedük, 1990 yılında Antalyalıların hizmetine sunduğu Yıldırım Düğün Salonlarıyla Antalya Ekonomisine sağladığı katkı’nın yanı sıra birçok çiftin hayali olan rüya gibi düğünlere ev sahipliği yaptı.

Yıldırım Düğün Salonları Antalya’nın incisi Konyaaltı sahilinde 600 kişilik kapasiteli salonları ve 2021 yılında hizmete sunduğu Çakırlar-Bahtılı’da 1200 ve 600’er kişi kapasiteli 2 kapalı, 800 ve 400 kişilik 2 açık düğün ve organizasyon alanlarıyla kaliteden taviz vermeden Antalya düğün sektöründeki liderliğini koruyor.

Düğün, Kına, Nişan, Sünnet, Özel Günler, Bayi toplantısı, Baby Shower, Mevlit, Mezuniyet Töreni, Yemek, Kahvaltı, Kokteyl gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan Yıldırım Düğün Salonları kaliteli hizmeti, Misafirlere gösterdiği özeni ve trendleri takip etmesiyle Son yıllarda bir çok kişinin tercihi haline geldi. Antalya Düğün Sektörü’nün öncüsü Yıldırım Düğün Salonları sahibi Yıldırım Gedük; başarılarının tesadüf olmadığını, çiftlerin rüyalarındaki düğünlere ev sahipliği yapmanın onlara büyük bir gurur verdiğini belirtti.


Etiketler: Yıldırım Gedük'e Ödül

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Aleyna Çakır'ın Otopsi Raporu Açıklandı!

Gerçek adı Sema Esen olan Aleyna Çakır'ın otopsi raporu açıklandı!

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, 3 Haziran 2020'de Keçiören'deki evinde bornoz kuşağına asılı şekilde ölü bulundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin yürüt&uum...

Esnaf İndirim Kartında Hedef Büyük!

Esnafı bulunduğu darboğazdan çıkarmak ve indirimleri halkla buluşturmak amacıyla uygulamaya konulan esnaf indirim kartı, son hızla faaliyetlerine devam ediyor.

Aytemiz, Petrol Ofisi gibi firmaların şubelerinden de bünyesine ekleyen Esnaf indirim kartı, Su&Tüp, Kuyumcu, Kuaför, Giyim, yeme-içme sekt&oum...

Hakim Nurettin Tuğrul'dan Anlamlı Hareket!

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası, bölgeye yardımlar hızla devam ediyor. Hakim Nurettin Tuğrul’da bu felakete duyarsız kalamayanlardan. Bursa da ki konutunu ve karavanını depremzedelerin kullanımına açan Hakim Nurettin Tuğrul’un yaptığı açıklama ise şöyle:


"Ü...