loader
Ahmet Davutoğlu'nun Testi Pozitif Çıktı!

Ahmet Davutoğlu'nun Testi Pozitif Çıktı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu korona oldu.

Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi: "Bugün yaptırdığım Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı. Allah’a şükürler olsun genel durumum iyi. Çalışmalarımızı karantina süresi boyunca evimden devam ettireceğim. Bütün hastalarımıza Rabbim’den acil şifa diliyorum. Lütfen önlemlere ve sağlığınıza dikkat edin."

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan da, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Ortaya çıkan belirtiler üzerine Sn. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu bugün (dün) Covid-19 testi yaptırmış ve sonuç maalesef pozitif çıkmıştır. Kendisinin sağlık durumu şu an iyidir ve evinde istirahat halindedir. Sayın Genel Başkanımıza acil şifalar diliyoruz. Dualarımız kendisiyle” ifadelerini kullandı.

 


Etiketler: ahmet davutoğlu korona

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Esnaf İndirim Kartına Yoğun İlgi!

Geçtiğimiz günlerde uygulanmaya başlanılan esnaf indirim kartına halk yoğun ilgi gösterdi. Yeşilçam Medya A.Ş yönetim kurulu başkanı Köksal Selçuk önderliğinde başlatılan uygulamada esnaf ve halk arasında alışverişi arttırıp piyasayı canlandırma hedefiyle yola çıkıldı.

Yıkım Kararı Alındı!

Yıkım Kararı Alındı!


4 yıl önce Öz Haber

İzmir'de yaşanan depremin ardından, bir çok kesimde olduğu gibi Mansuroğlu Mahallesi'nde de yıkım kararı alındı!

Mansuroğlu Mahallesi'nde bakanlığın denetimlerinin ardından bir çok bina için yıkım kararı alındı. 8 katlı bir binanın tamamı ile yıkıldığı ve çok sayıda kişinin ha...

Lösev Uyarıyor: Saç Bağışı Kabul Etmiyoruz!

Son dönemde özellikle sosyal medyada ve bazı yayın organlarında yer alan ve LÖSEV adı kullanılarak saç bağışı kampanyaları düzenlendiği ifade edilen haberlerin yoğunlaşması üzerine LÖSEV ’den açıklama yapıldı; LÖSEV asla saç ve peruk bağışı kabul etmemektedir.

&l...