loader
3 BANT BİLARDO İL ŞAMPİYONASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

3 BANT BİLARDO İL ŞAMPİYONASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

3 Bant Bilardo İl Şampiyonası Bornova Stadium Bilardo Salonunda  tüm hızıyla   devam ediyor.Turnuvaya İzmir’in, 197  seçkin bilardocuları İl Şampiyonasında  bir üste çıkmak için mücadele veriyor.

Türkiye’nin, 81 ilinde tertiplenen 3 Bant Bilardo İl   Şampiyonası 15/02/2024 başlayıp 03/03/2024 bitecek olan Bilardo sporunda bir çok branşından biri olan 3 Bant katagorisinde  sporcular çekişmeli maçlar sergiliyorlar.

Devam etmekte olan  turnuva  atmosferi ve stresi  yüksek çok  farklı spor branşından biri olan  3 Bant Bilardo turnuva sonucunda başarı elde eden sporcular  Türkiye Şampiyonasına girmeyi hak edecek. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik eder başarılar dilerim.Hak eden kazansın dileklerimle.

Haber: Ferah Uslu


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

KADINLAR BİLARDO DÜNYA ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

75. si düzenlenen Dünya Kadınlar Bilardo Şampiyonası Ankara’nın , ev sahipliği yaptığı  şampiyona  bugün sona erdi.

Türkiye Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız Oldu!

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığı 4.Olağan Seçimli Genel Kurulu dün 01 Kasım 2021'de yapıldı 

Muaythai ailesinin teveccühü ile; Türk Sporunun gelişmesini isteyenler, Emeği, Başarıyı görenler, misyon vizyon sahibi Muaythai'yi sevenler, Muaythai düşünenler, tarafından...

ÜNİVERSİTELİ YETENEKLERİN KEŞFEDİLMESİ ÖNEMLİ BAŞLANGIÇTIR

5 Ocak 2022 tarihinde Bilardo Disiplin Sporunda hayaller gerçekleşti.Bu hayalin mimarı 11 yıldır devam eden hayalini hayata geçiren Bilardo Federasyon’u Milli Hakemi Mehmet Tevfik Okka hocamız nihayet uzun görüşmeler sonucunda kazanan bilardo sporu oldu.Türkiye’de , orta öğretim, lise ilk olarak Bilardo...