loader
Yerli Üretim Rf Antenler, Mağazalarda!

Yerli Üretim Rf Antenler, Mağazalarda!

A-Secure Teknoloji Tasarım firması öncülüğünde başlatılan Ar-Ge, üretim ve entegrasyon faaliyetleri sonuçlandı. Perakende sektörüne özel geliştirilen Lotus marka RF antenler, satışa sunuldu.

rf anten

Satış Direktörü Murat Pamukçuoğlu müjdeli haberi şöyle duyurdu;

‘’Elektronik güvenlik sektöründe öncü firmalardan olan ve global satışlar da yapan firmamızda, 2 yıl önce Ar-Ge çalışmalarını başlattık. Mağaza giriş kapılarına kurulan antenler ve ürün güvenlik etiketlerinde yerli üretime geçtik. Deaktivatörler yani etiket öldürücülerin de üretimine başladık. Özellikle vitrin dekoruna önem veren mağazalar için, pleksiden transparan olarak imal edilen ve 2 metreye kadar performanslı olarak çalışan Lotus marka sistemlerimizi fiyat olarak da uygun seviyelerde satışa sunduk.’’

rf anten 2

Yerli üretim Lotus teknolojileri, şimdiden Twiggy, Puma ,SneaksUp, GMG gibi markaların tercihi oldu. RF konusunda daha büyük adımlar atacak olan A-Secure Teknoloji Tasarım, yine Lotus markasıylayerli üretim RFID çözümleri sunmaya da hazırlanıyor.


Etiketler: rf anten

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yasemin Sinci'ye En İyi Çıkış Yapan İş Kadını Ödülü

11 Ağustosta ANFAŞ’ta düzenlenen Akdeniz Ödülleri gecesine işlerinin yoğunluğundan dolayı katılamayan iş kadını Yasemin Sinci ödülünü ofisine ziyarette bulunan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın elinden aldı.

En İyi Çıkış Yapan İş kadını ö...

Gaziantep Hastanede Yangını! 9 Kişi Hayatını Kaybetti!

Gaziantep Sanko Hastanesi, Covid-19 yoğun bakım ünitesinde çıkan yangında 9 kişi hayatını kaybetti. Yangının yüksek akım oksijen cihazından kaynaklandığı bildirildi.

Valilik yaptığı açıklamada "Yoğun bakım servisinde saat 04.45’te oksijen verilen solunum cihazının patlaması sonucu yangın...

Vergi Yapılandırma Başvurusu Ne Zaman Yapılacak?

Borç yapılandırması ile ilgili kanun teklifi TBMM'de kabul edildi. Bununla beraber vergi yapılandırma başvurusu ne zaman yapılacak sorusu gündeme geldi.

 

PEKİ HANGİ VERGİ BORÇLARI YAPILANDIRILACAK?

Meclis’te kabul edilen yasaya göre şu vergi borçları yapılandır�...