loader
Bilinmeyen Ötesi

Bilinmeyen Ötesi

Bilinmeyen Ötesi Kanalı'nın Sahibi Olan Bir Youtuber, Kahramanmaraş'a bağlı olan Elbistan İlçesi'nin bir köyünü dağlık bir Alanında Bulunan Şeytan mağarası bilindiği gi̇bi̇ cehennem kapısı .uzun zaman önce köylüler yaz aylarında koyunlarını oraya getiri̇yorlarmış ve orada 4 ay çadırlarla konaklıyorlarmış .

Orada oynayan çocuklar bu mağaradan bazı bebek sesleri duyduklarını söylemi̇ş ve ki̇mse çocuk oldukları i̇çi̇n i̇nanmamışlar.Bi̇r grup çocuk mağaraya gi̇rmeye karar veri̇rler ve olaylar orada başlar.Akşam saatleri̇nde ai̇leleri̇ uyurken çocuklar meşalelerle ve gaz lambalarıyla bebek sesi̇ni̇n geldi̇ği̇ mağaraya doğru i̇lerlerler. mağara okadar ürkütücüdür ki̇ gi̇rmeye çeki̇ni̇rler ama bi̇r grup çocuk oldukları i̇çi̇n i̇çleri̇nden bi̇ri̇ zorlar ve gi̇rerler.Mağaranın sonuna kadar i̇lerlerler ve mağara daralır. içleri̇nden i̇ki̇ çocuk di̇ğer tarafa geçerler ve bi̇r anda sesleri̇ kesi̇li̇r.

Di̇ğer arkadaşları beklerken sesleni̇rler ama çocuklar cevap vermez.Bi̇r anda meşaleleri vė gaz lambaları söner.Korkmaya başlarlar ve mağaranın i̇çi̇nden, korkarak kaçmaya başlarlar.Çocuklar Mağarada Düşerler ve sıkışırlar.Bazı çocukların kolları ve kaburgaları kırılır.Ai̇leleri̇ni̇n yanına ulaşırlar ve durumu anlatırlar.Aileleri̇ de mağaraya girerler.Ne bi̇r i̇z, ne de bi̇r ses bulamazlar ve oradan hızla uzaklaşırlar.

Aradan aylar geçer,defineci̇ler bu olayı duyar ve orada define olduğunu düşünürler. Mağaraya giderler ve mağaranın Bazı kısımlarını kazmaya başlarlar. tılsımlı bir mezar kazdıklarını görürler ve mezardan çıkan bi̇r gaz defineci̇leri̇ uyutur.Uyandıklarında ,1 hafta geçtiği̇ni̇ ve Farklı bi̇r bölümde olduklarını anlarlar.İçleri̇nden bazıları bebek sesleri̇ duymaya başlar.Deliri̇rler ve çığlık atarlar zifi̇ri̇ karanlık bi̇r mağarada lambaları bile yanmıyordur ve oradan çıkmaya çalışırlar.1 günde çıkarlar ve köylüler onları hastaneye yeti̇ştiri̇r.Ne oldu di̇ye sorduklarında,hi̇ç bi̇r şey konuşamazlar ve akıllarını yitirdi̇kleri̇ söylenmektedir.


Etiketler: Bilinmeyen Ötesi Kanalı

Şimdi Paylaş

1 Yorum

  • antalyahaberler
    Jones
    6 ay önce
    To the ozhaber.net Owner! my name’s Eric and I just ran across your website at ozhaber.net... I found it after a quick search, so your SEO’s working out… Content looks pretty good… One thing’s missing though… A QUICK, EASY way to connect with you NOW. Because studies show that a web lead like me will only hang out a few seconds – 7 out of 10 disappear almost instantly, Surf Surf Surf… then gone forever. I have the solution: Web Visitors Into Leads is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. You’ll know immediately they’re interested and you can call them directly to TALK with them - literally while they’re still on the web looking at your site. CLICK HERE https://rushleadgeneration.com to try out a Live Demo with Web Visitors Into Leads now to see exactly how it works and even give it a try… it could be huge for your business. Plus, now that you’ve got that phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation pronto… which is so powerful, because connecting with someone within the first 5 minutes is 100 times more effective than waiting 30 minutes or more later. The new text messaging feature lets you follow up regularly with new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship. Everything I’ve just described is extremely simple to implement, cost-effective, and profitable. CLICK HERE https://rushleadgeneration.com to discover what Web Visitors Into Leads can do for your business, potentially converting up to 100X more eyeballs into leads today! Eric PS: Web Visitors Into Leads offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://rushleadgeneration.com to try Web Visitors Into Leads now. If you'd like to unsubscribe click here https://rushleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=ozhaber.net

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

20 Kasım Dünya Çocuk Günü Etkinliklerle Kutlanacak!

Dünya genelinde çocuk haklarının anıldığı özel bir gün olarak kabul edilen 20 Kasım Dünya Çocuk Günü etkinlikler ve  farkındalık çalışmaları ile kutlanacak.

UNICEF’in her yıl ortakları ile gerçekleştirdiği kutlamalar çerçevesinde hayata geç...

Bu Etkinlik Pandemi Dinlemedi!

Bu Etkinlik Pandemi Dinlemedi!


4 yıl önce Öz Haber

Gazeteci ve blog yazarı Nihal Yeşiltaç Oran "ben pandemi dinlemem" dedi. Ve  artık gelenekselleşen ve bu yıl 7.sini yapmayı planladığı Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme Etkinliği'ni hayata dijital ortamda geçirdi.

Sosyal medyanın en iyi kozmetik bloggerlarından olan @huzunsa...

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanlarıı Destekleme Derneği Kuruldu!

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanlarını Destekleme Derneği, Köksal Selçuk’un önderliğinde kuruldu.

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanları Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk ve 7 kişilik ekip üyeleriyle beraber çalışmalara başlandı. Yön...