loader
TÜRK KİCK BOKS TAKIMI MADALYALARI TOPLADI

TÜRK KİCK BOKS TAKIMI MADALYALARI TOPLADI

WAKO Dünya ve Avrupa Kick Boks Federasyon’nun faaliyet programında yer alan  3. İnternational Özbekistan Open Cup Kick Boks maçları muhteşem görsel açılışla başlayıp, başarı ile tamamlandı. 13/17 Eylül 2023 tarihleri arasında Özbekistan’ın başkenti Taşkentte, start aldı.Türkiye  ve  WAKO Dünya ve Avrupa As Başkanı  Salim Kayıcı,  Milli Sporcularımızla birlikte  hazır bulundular.Dünya Şampiyonasına  diğer 23 Ülkeden 1455 sporcu ile birlikte festival havasında geçti.

Bu dört günlük süreçte adrenalini yüksek, heyecanlı geçen maçlar Kick Boks hayanlarına unutulmayacak dakikalar yaşattılar.Ülkemiz adına yarışan  Milli sporcularımız  büyük başarı elderek Özbekistan 3. Uluslar arası  Kick Boks Kupa maçında  şampiyon olmuşlardır.Şampiyon Milli Sporcularımız şöyle.

Milli Sporcumuz Gülizar Melda Apaydın.

Milli Sporcumuz Bircan Yağmur Doğan

Milli Sporcumuz Emine Asya Aksoy

Milli Sporcumuz Sadin Şahin

Milli Sporcumuz  Tuncay Taşkın

Milli Sporcumuz Soner Bıyık

Milli Sporcumuz Başak Niyaz

Milli Sporcumuz Kadir Koç . Dünya Şampiyonu olarak bizlere büyük gururlandırdınız, onurlandırdınız .İstiklal Marşımızı , dinletip bayrağımızı gönderdiğiniz için teşekkür ederiz.Başarılarınız daim olsun.

Haber: Ferah Uslu


Etiketler: TÜRK KİCK BOKS TAKIMI MADALYALARI TOPLADI ferah uslu haberleri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

YILLARINI SAVUNMA SPORLARINA ADAYAN DURSUN GÖK KIZINI ŞAMPİYONAYA HAZIRLIYOR!

Yıllarını savunma sporlarına adayan Dursun Gök kızını şampiyonaya hazırlıyor. Dursun Gök'ün kendi ifadeleri ile haberimiz.

Ben Dursun Gök. 1977'de spora başladım. Teakwondo ve karate uzun yıllar iki branşı birlikte yaptım. Bir dönem sonra fullcontack ile tanıştım hocam Cemal Çolak fullco...

Sunucu Dilay Kemer Hayatını Kaybetti!

Uzun süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer hayatını kaybetti.

Haberi Dilay Kemer'in ailesi sosyal medyadan duyurdu. Acılı aileden yapılan açıklamada "Biricik kızımızı, canımızı kaybettik maalesef!" sözlerine yer verildi.

Dilay Kemer'in iyileş...

ŞAMPİYONANIN YENİ SAHİPLERİ BELLİ OLDU!

Türkiye Bilardo Federasyonunun düzenlediği Kadınlar ve Gençler Şampiyonası  14/ 15 tarihleri arasında düzenlendi.Şampiyona  Ankara Gölbaşı Bilardo Federasyonu  tesislerinde yapıldı. Şampiyonaya   Gençler ve Kadınlar olmak üzere 24 sporcu iştirak etti.  Sporcular büyük e...