loader
YAYINIMIZ SES GETİRDİ

YAYINIMIZ SES GETİRDİ

Bir gazetecinin en mutlu olduğu zamanlar, muhakkak ki,yazdığı yazıların hedefine gittiğini görmektir;bende köşemde daha önceki tarihlerde; ”antalya'da kaçak kuyularla ilgili yazımızda:”OBRUK” Oluşturduğunu gelecekteki tehlikeye yer vermiştik, yetkililerin kadro yetersizliğinden;kaçak kuyulara yetişemediğini hatırlatmıştık.

Konya'da ki”OBRUK”tehlikesi yaşanıyor zaman zaman,haberlere konu oluyor kuraklık yaşanacağı yönünde sıkıntılar oluştuğunu;aynı durumun önlem alınmazsa, Antalya'da yaşanacağını vurgulamıştık.

13.DSİ bölge müdürlüğü ekipleri kaçak kuyu olan adrese gidip kuyuyu kapattılar,bölge insanları bizleri arayarak teşekkür ettiler,”İŞTE GAZETECİ ZENGİN OLMAZ;MUTLU OLUR SÖZÜ ” Böyle oluşuyor insanların mutlu olmaları,gazeteciyi mutlu eder.

Ayrıca 65 yaş üstü ve engellilere halk otobüsleri ücretsiz seyahat haklarını gasp etmişlerdi,kanuna rağmen:Yine yazımızda bunun yasa dışı olduğunu, varsa halk otobüslerinin hakları yasal haklarını kullanmalarının gerektiğini söyleyip, Isparta belediye başkanını uyarmıştık;hemen başkan duyarlılık gösterip encümen kararları alarak tekrar ücretsiz seyahat haklarını kullanmalarını 65 yaş üstü ve engelliler kullanmaya başladılar,yine bu insanlardan teşekkür ve dua aldık,ozhaber.net gazetesi olarak ülkemizin ve insanlarımızın haklarını yazılarımızla korumaya devam edeceğiz Ahmet Cirim Gerçekleri Bilelim köşemizde yazılarımızı okumaya devam..


Etiketler: ahmet cirim gerçekleri bilelim

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

KÜLTÜRLÜ BİR NESİL İÇİN ÇOCUK FONU KURULMALI!

Bir ülkenin geleceği elbette çocuklarıdır;onları nasıl yetiştirirsek ülkenin geleceği ona göre şekillenir, günümüzde ekonomik sıkıntılar insanları eziyor,ayakta kalma mücadelesi veriyorlar,peki bu insanlar çocuklarını güzel yetiştirir diyebilirmiyiz?

Bunun için hük&...

Osmanlı Tokadi ve Gelişimi

Osmanlı Tokadi ve Gelişimi


3 yıl önce Öz Haber

Spor yapmak sağlıklı beslenmek ve aynı zamanda düzenli uyumak size cok daha fazla zamanin yaşamın kalitesini arttıracaktır 

Ve ortamin verdigi düzensizlikten sizi muhakkak uzak tutacaktır.

Osmanlı Tokadi güçlü olmanızı, cesaretli olmanızı, fizik gücünüzün yüksek olm...

BİZ NE ARA DEĞİŞTİK DE   BU KADAR  GURURLU OLDUK

Toplum olarak ne kadar değiştik böyle farkında mıyız bunu bile bilmiyoruz. Her bireyin  sevdiği bir huyu var. Benim kendimde sevdiğim en güzel huyum insanlar arasında ayrım yapmadan eşit seviyede iletişim kurmak.