loader
Flormar’ın Lansmanına Ünlü Yağmuru!

Flormar’ın Lansmanına Ünlü Yağmuru!

Flormar, yeni ürünü Hero Mascara için davet düzenledi. Lansmandaki ünlü isimler dikkat çekti. 

Uzun süredir heyecanla beklenen Flormar’ın yeni ürünü“Hero Volume & Curl Mascara” lansmanı büyük ilgi gördü. Pınar Altuğ Atacan, Şeyma Subaşı, Bestemsu Özdemir. Bade İşçil gibi birbirinden ünlü isimlerin yanı sıra basın da bu lansmanda yerini aldı.

Flormar, “Yeni Süper Gücün” sloganıyla, Hero Volume & Curl Mascara’yı unutulmaz bir davetle tanıttı. Morini’de gerçekleştirilen davete, Pınar Altuğ Atacan, Bestemsu Özdemir, Bade İşçil, Arzu Kunt, Aslı Şen. Aslıhan Doğan Turan. Ayşegül Boz, Buse Terim Bahçekapılı, Batya Kebudi, Bige Daruga Çalışkan, Ceylan Çapa. Şeyma Subaşı, Esra İncefe, Esra Türker, Melis Özer, Mert Vidinli, Begüm Özer. Zeynep Özkaya, Tara De Vries, Pelin Kaya, Gizem Hatipoğlu gibi birçok ünlü isim katıldı.
Marka lansmanını tüm dünyada eş zamanlı olarak gerçekleştirdi. Flormar CMO’su Tuba Altunterim ve Global İletişim ve Kreatif Müdürü Gökçen Akyol Yamaner, yaptıkları konuşmada pandemiden sonra ilk defa düzenlenen bu davetle ilgili mutluluklarını aktarırken, davetin kahramanı  Hero Volume & Curl Mascara’dan, Flormar’ın dünden bugüne dünya çapındaki başarılarından bahsettiler.

Nihal Yeşiltaç Oran

flormar lansman


Etiketler: Flormar’ın Lansmanına Ünlü Yağmuru flormar hero maskara

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sesi ve Yorumu Yaşından Büyük!

Sesi ve Yorumu Yaşından Büyük!


3 yıl önce Öz Haber

Sesi ve yorumu yaşından büyük. Henüz 12 yaşında! Avusturya’da yaşayan Mehmet Enes, müziğe olan sevdasını bir single çalışması yaparak profesyonelleştirdi. 

Mehmet Enes, kendisini bildiğinden beri hep şarkı söylediğini anlatıyor. Ailesinin desteği ve inancıyla &ldquo...

Ceylan'dan Duygu Yüklü Türkü

Güçlü yorumcu Ceylan, dur durak bilmeden yeni projeleriyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Ceylan, yüreklere dokunan “Islanmış Kirpiklerin” türküsünü müzik severlerin beğenisine sundu. Sanatçı, hepimizin zor zamanlardan geçtiği pandemi sürecinde müziğin en g&uum...

Seçil Heper Kanseri Yendiğini Açıkladı!

Türk Sanat Müziği’nin kraliçesi olarak anılan Seçil Heper, 4 aydır mücadele ettiği kanser hastalığını yendiğini yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu.

İşte Heper'in basın açıklaması:

Yaklaşık 4 ay önce yapılan tetkikler sonucunda akciğerimd...