loader
Antalya'da Ankaralılar Derneği Birinci Yılını Kutladı!

Antalya'da Ankaralılar Derneği Birinci Yılını Kutladı!

Ankara Sevdalıları Derneği'mizin ilk olağan genel kurul toplantımızı yaptık. Başkanımız Birsen Isbil ve yönetim olarak çok güzel, anlamlı bir gün oldu. 22.dönem CHP milletvekilimiz Tuncay Ercenk fahri üyemiz olarak pasta kesme merasimimize katıldı. Çok değerli üyelerimize katılımları için teşekkür ediyoruz.
Ayaklarınıza ve yüreklerinize sağlık. İyiki varsınız. Yusuf Demir gazeteci abimize de ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.
Çok güzel projelere imza atacağız.Antalya'da yaşayan Ankaralı ve Ankara sevdalısı can dostlarımızın sesi olacağız. Sizleri seviyoruz.

Talat Ayhan


Etiketler: Antalya'da Ankaralılar Derneği Birinci Yılını Kutladı talat ayhan yazıları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Hakim Nurettin Tuğrul'dan Anlamlı Hareket!

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası, bölgeye yardımlar hızla devam ediyor. Hakim Nurettin Tuğrul’da bu felakete duyarsız kalamayanlardan. Bursa da ki konutunu ve karavanını depremzedelerin kullanımına açan Hakim Nurettin Tuğrul’un yaptığı açıklama ise şöyle:


"Ü...

Bill Gates:

Microsoft’un kurucusu Bill Gates, Kovid-19 salgınından kurtulmanın iklim değişikliğine kıyasla “çok daha kolay olduğunu” savundu. Gates, “İklim değişikliği bu yüzyılın sonunda her yıl 5 kat daha fazla ölüme neden olacak. Bu sorunu çözmek muhteşem olacak” dedi.

Mill...

Dolandırıcılar Rick and Morty Hayranlarını Hedef Alıyor

2021'de kullanıcılar sayısız yeni video içeriğine ulaşabildi ancak çoğu kişinin yeni bölümleri hevesle beklediği içerikler var. Beşinci sezonu 20 Haziran'da başlayacak olan yetişkin çizgi filmi olan Rick and Morty kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. Siber suçlular, internette iyi ...