loader
Başkan Böcek Solunum Cihazından Ayrıldı!

Başkan Böcek Solunum Cihazından Ayrıldı!

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde takip ve tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten iyi haberler gelmeye devam ediyor. Bir süre önce yoğun bakımdan yataklı servise çıkarılan Başkan Böcek solunum cihazından tamamen ayrıldı. Genel durumu iyi olan Başkan Böcek’in fizik tedavi süreci devam ediyor. 

Koronavirüs tedavisi sonrasında akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle yoğun bakımdaki 64 günlük tedavinin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde normal servise alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği Başkan Böcek’in sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada Başkan’ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu ve solunum cihazından tamamen ayrıldığını açıkladı. 
FİZİK TEDAVİ SÜRECİ DEVAM EDİYOR
Başkan Muhittin Böcek ile ilgili Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğinden yapılan son açıklamada “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Muhittin Böcek’in takip ve tedavisi serviste devam etmektedir. Hastamızın genel durumu iyidir. Solunum cihazından ayrılmıştır. Fizik tedavi süreci devam etmektedir. Tıbbın tüm imkanları kullanılarak hastamızın tedavisi yoğun ve eksiksiz bir şekilde sürdürülmektedir” denildi.


Etiketler: Başkan Böcek Solunum Cihazından Ayrıldı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Vatan ve Hürriyet Partisi'nden Basın Açıklaması
s emeklilerinin sesi medya gurubu  sosyal medya platformları  olarak toplanmış bulunuyoruz.

            Polis teşki...

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan oldu!

Berat Albayrak'ın istifasının  Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilmesinin ardından yeni Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan oldu!

Berat Albayrak'ın istifasının ardından boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine AKP Mersin Milletvekili Lütfi Elvan getirildi. 2016-2018 yılları arasında Kalkınma B...

Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti!

Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti!


4 yıl önce Öz Haber

73.yaşındaki eski Başbakan ve Anavatan Partisi başkanı Mesut Yılmaz hayatını kaybetti.

Gelen son dakika haberine göre; eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.  Mesut Yılmaz'ın geçen yılın Ocak ayında yaptırdığı rutin sağlık kontrolünde akciğ...