loader
110 DAN FAZLA ÜLKE GLOBAL DEMOKRASİ TOPLANTISI DÜZENLEDİ TÜRKİYE DAVET EDİLMEDİ!

110 DAN FAZLA ÜLKE GLOBAL DEMOKRASİ TOPLANTISI DÜZENLEDİ TÜRKİYE DAVET EDİLMEDİ!

Neden çağrılmadı diyenleri duyar gibiyim,Recep tayyip erdoğan için; dünya lideri diyenler sitem ediyorlar.Demekki kendi kendinizi dünya lideri yapmak bir işe yaramıyor, 110 ÜLKE içerisinde bulunmanın kurallarını yerine getirmezseniz kapıdan içeri giremiyorsunuz!

İnsan hakları basın özgürlüğü, adalet hukuk,khk ile suçlayıp insanları hapse atmalar, generalleri terör örgütü ile suçlayıp yıllarca cezaevinde yaptırmanız, ve saymakla bitmeyen kurnazlıklar yaparak kılıfına uydurma taktikleri yaparak,insanları mağdur etm

ek sizi dünya lideri yapmazmış !

Doğruları söyleyenlere terör damgası vurmakla tek liderim istediğimi yaparım demekle dünya lideri olmadığını aralarına almamakla anlatıyorlar:

ABD de 2020 terörizmi raporunu açıkladı;Bu saydıklarımın fazlasını açıkladılar,dışişleri bakanlığı açıklamasında, bunlar varsayımlar müttefikliğe uymuyor demekle yetindi.

Son faiz indirimleri ilede ülkenin para değerini %70 kaybettirdi dolar 19 tl ye yaklaştı, önceden dış güçler diyordu, şimdi maliye ve hazine yeni bakanı, dış güçler değil güven eksikliği diyerek açıklama yapınca sesi kesildi.

Bu defa ortağı başladı dış güçlerin kıskacında demeye! Yalansız günleri yok artık kimsede inanmıyor ya,kendilerini ikna etmeye çalışıyorlar.( Yalanı devam ettirmek için ısrarcı olun diye bir yerde okumuştum,) bunlar bu taktiği uyguluyorlar,dinleyenlerde, yalan olsa bu kadar ısrar edemez inancına kapılıyorlar. Konuşanları tehdid edip,benimle başedemezsiniz diyor,sanki meydan güreşi yapan pehlivanar gibi konuşuyor. Afrikalı gençleri saraya toplatıp yaptıklarını anlatıyor, Ben geldiğimde söylemiştim faize karşıyım diye; benden başka birşey beklemeyin,buda benim tezim:yirmi yıldır hep buna benzer şeyler söylüyor bekleyin herkes rahat edecek diyor, halk beklemekten ayakta kalacak halde değil!

Kendine yakın olanlar müstesna,böyle yapan yöneticiler; dünya liderler arasına girmeye hak kazanamıyorlar. Tabi burada yirmi yıllık olumsuzlukları sayfamıza yazacak yerimiz yok,biz son aklımızda olanları hatırlattık,gelin güzelim ülkemizi ve insanlarımızın geleceğini mahvetmiyelim ,biz gerçekleri birkez daha hatırlatıyoruz zararın neresinden dönülürse kâr derler büyüklerimiz:buna kulak verelim,gelecekte dünya topluluklarıyla müşterek yaşamaya talip olalım diyorum.

Ahmet Cirim

Gerçekleri Bilelim.


Etiketler: 110 DAN FAZLA ÜLKE GLOBAL DEMOKRASİ TOPLANTISI DÜZENLEDİ TÜRKİYE DAVET EDİLMEDİ! ahmet cirim yazıları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ezgi Mola Yalnız Değildir!

Ezgi Mola Yalnız Değildir!


3 yıl önce Öz Haber

nihal yeşiltaç oran

Nihal Yeşiltaç Oran

Ezgi Mola tabii ki yalnız değildir. Onu bu konuda yalnız bırakanlar karşı tarafın zihniyetinde olanlardır.

Neydi bu olay k...

Fiziksel ve Duygusal Şiddete Son!

Fiziksel ve Duygusal Şiddete Son!


3 yıl önce Öz Haber

Son yıllarda kadına uygulanan şiddet artmakta gün geçmiyor ki görsel ve yazılı
basında okumaktayız ve yüreklerimiz paramparça. Kadınları hiçe sayanlara
sözüm ‘’nasılsa bu geri zekalı ne yaparsam yapayım hep yanımda olur ‘’
düşüncesiyle hareke...

Her Deneyim Bizi Farklı Kişi Yapıyor!

Her bireyin yaşam biçimi vardır . Sorarsan kiminin güllük gülüstanlık,kiminin de eh işte der geçiştirir.Hayatımız her zaman güllük , gülüstanlık gibi değil zorluklar için...