loader
Muhsin Türk Yönetiminde Yeni Bir Federasyon

Muhsin Türk Yönetiminde Yeni Bir Federasyon

Ülkemizde yeni bir federasyon yeni bir spor branşı başlatmış bulunmaktayız. Ukrayna'nın milli sporu olan horting kendi içinde 8 branşı olan teknik zenginliği çok yüksek bir spor branşı 4 yaş üzeri herkesin yapabileceği çok keyifli spor yaparken eğlenebildiginiz ve yarışma ruhu kazandıran mükemmel bir branş. 
Ülkemizde 2021 yılında federasyon olan Horting branşı şu anda ülkemizde 47 ilde yapılanması tamamlanmış olup 47 ile il temsilcisi atanmış 4 bölgeye bölge başkanlığı verilmistir. 4-5-6 Mart  2022 tarihleri arasında Manavgatta yapılacak olan Horting hakem ve Antrenör semineri ile ülkemizde ki horting branşı start almış olacak. Ukrayna'dan gelecek uzman hakemler ve uzman Antrenörler sayesinde hakem ve antrenörlerimiz sağlam bir bilgiye sahip olacaklar. Horting federasyonu başkanı Muhsin TÜRK Ülkemize böyle müthiş bir spor kazandırdığımiz için mutluyuz gururluyuz dedi tüm Antrenör ve hakem olmak isteyen herkesi 4-5-6 Mart tarihinde manavgatta bekliyorum hepimize hayırlı olsun.


Etiketler: Muhsin Türk Yönetiminde Yeni Bir Federasyon

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kick Boks Duayeni Tarık Solak Hayatını Kaybetti!

Kanser tedavisi gören profesyonel boksör Tarık Solak, hayatını kaybetti.

Türkiye'de profesyonel olarak kick boksa verdiği katkılarla bilinen ve uzun zamandır kanser tedavisi gören boksör Tarık Solak, Avustralya'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Kick Bok...

Hidayet Türkoğlu Korona Oldu!

Hidayet Türkoğlu Korona Oldu!


4 yıl önce Öz Haber

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu korona oldu!

Corona virüs testinin pozitif çıktığını sosyal medyadan duyuran Türkoğlu, tedavi ve izolasyon sürecinin devam ettiğini söyledi.

Türkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu...

MAXİMUM BİLARDO SPOR KULÜBÜ BUCA’YA YAKIŞTI

Maximum Bilardo Spor Kulübü  Yusuf Tokluoğlu ve Ali Zengin, tarafından  sosyal mesafe kurallarına uygun olarak dizayn edilerek Bilardo Spor severlere  kazandırılıp  spor yapmaları tanınmış oldu.
Bilardo memleketimizde  son yıllarda en çok ilgi görerek çıkış yapan spor dalıdır .Bi...