loader
Anadolu Birliği Partisi

Anadolu Birliği Partisi "Türkiye'ye Umut Olacağız" dedi!

Anadolu Birliği Partisi  Genel Başkanı Bedri Yalçın "Türkiye'ye Umut Olacağız" dedi! "En büyük vaat, icraattir" sloganı ile yola çıkan Bedri Yalçın bir mesaj yayınladı. 

İşte Genel Başkan Bedri Yalçın'ın Mesajı

Çok Değerli Anadolu'mun Güzel İnsanları;
Neden Anadolu Partisi? Neden Siyaset? Anadolu Birliği Partisi, Allah'ın Birliği, aile birliği, akıl birliği, Atatürk'ün birliği, düşüncesi ile kurulan, 2020 yılının ilk halk partisidir.
Gidişatımız hiç de iyiye gitmiyor. Bugüne kadar hep sabrettik, sabrın sonu selamettir dedik. Devletimizi yönetenler hep alan el oldular, verel el olmaktan kaçındılar. Kadınlarımıza 'elinizin hamuru ile erkek işine karışmayınız' dediler. Bugüne kadar karıştımaya karıştırmaya, ülkemizi bu hale getirdiler. 
Analarımız, eşlerimiz, bacılarımız, ablalarımız, Nene Hatun'larımız birer kadın olduklarına göre, cennet de analarımızın ayakları altındadır diyen peygamberimizin ümmeti olarak diyoruz ki, her işte kadın eli olmalıdır. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden yaratılanı sevmeliyiz, yaratandan dolayı. Hep birlikte kardeşçe yaşamalıyız. Önce kendi aramızdaki sınırları kaldırmalıyız ki, sonra dünya milletlerinin koymaya çalıştığı sınırları tartışabilmeliyiz. 
Yöneticileri zengin olan milletler fakir olurlar, tıpkı bugün olduğu gibi. "Parmağımdaki yüzükten baika servetim olursa bilin ki çalmışımdır" diyen idarecilerin milletleri, yoksulluk sınırının altında yaşarlar. 
Diyeceğim odur ki, ne ekersek onu biçeriz. Gelin hep birlikte Anadolu topraklarımıza güzel şeyler ekelim ki, güzel yarınlar biçelim. Ahlak siyasete hükmettikçe, huzurlu mutlu yarınlara inşallah can dostlarım.
Bedri Yalçın
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı


Etiketler: Anadolu Birliği Partisi genel başkan bedri yalçın

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Berat Albayrak İstifa Etti!

Berat Albayrak İstifa Etti!


4 yıl önce Öz Haber

Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa etti! Albayrak istifasını instagram hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Albayrak, “Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanım�...

15 Temmuz Vatan Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Basın Açıklamasıdır

15 Temmuz Vatan Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Basın Açıklamasıdır.

05.11.2021 günü İYİ PArti'nin Bingöl ilinde cadde üzerinde bulunan esnaf ziyaretleri esnasında toplanan vatandaşlar arasında bulunan bir şehit yakınının "Terör ö...

Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti!

Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti!


4 yıl önce Öz Haber

73.yaşındaki eski Başbakan ve Anavatan Partisi başkanı Mesut Yılmaz hayatını kaybetti.

Gelen son dakika haberine göre; eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.  Mesut Yılmaz'ın geçen yılın Ocak ayında yaptırdığı rutin sağlık kontrolünde akciğ...