loader
ŞİRKETLERİN BİLARDO TURNUVASI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

ŞİRKETLERİN BİLARDO TURNUVASI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Bu yıl İzmir  Bilardo Sporunda bir ilk gerçekleşti. İzmir’in,  ünlü birbirinden kaliteli iş gücünün yanında Bilardoya olan tutkularını masada sergilemek adına  turnuva düzenleyerek şirket sahipleri bir araya gelip birbirleriyle yarıştılar.

Bu organizasyonda müsabakanın 3 Bant Bilardo Disiplini çerçevesi içersinde gerçekleşmesi için  katkı  sağlayan İzmir Bilardo İl Temsilcimiz Tarık Yavuz, Başkanımız  ve İzmir Bilardo  Hakem Komite Başkanı Ramazan Nazlı  ,13 Şirket sahiplerini buluşturarak bir ilki önderlik etmiştir. Bu turnuvada ev sahipliğini üstlenen Stadyum Bilardo Salonunda  21 Aralık 2023 tarihinde  start verilerek  11/12  Mart 2023 tarihinde yarı final ve finaller  İzmir Atatürk Stadı Bilardo Tesislerinde  tamamlanmıştır.Bu anlamlı  turnuvada 13 şirket  sahibi sporcularımızın  sergilediği performans görülmeye değerdi.Birbirine karşı saygı ve disiplin içinde geçen maçlar süresince bilardo severlerin yaşamış olduğu sevinç, heyecan ve tutkularını izleyerek sporculara destek oldular. Finalde başarı göstererek ve ’’ İZMİR BUSINESS BİLARDO ŞAMPİYONU ‘’olan takımlara  kupa , madalya ve para ödülleri verildi.Düzenlenen turnuvanın tüm gelirleri  ve sporcular aldıkları ödülleri  06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve  depremde zarar gören kardeşlerimize bağışlandı.Bu anlamlı turnuvada başarı gösteren  sporcularımız 1.ci Sabancı İnşaat, 2.ci Atılım Bilgisayar ve 3.CPR Tekstil,3.cü Gelotex Tekstil.Teşekkür eder centilmence performans sergileyen tüm sporcularımızı ve anlamlı davranışınızdan dolayı kutluyorum. Bileğinize ve emeğinize sağlık yine yeniden heyecanın doruklara ulaştığı  spor severlerin zihninde iz bırakan maçlarda buluşmak umuduyla.

Haber: Ferah Uslu


Etiketler: ŞİRKETLERİN BİLARDO TURNUVASI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ju Jitsu Antalya'da Seminer Yaptı!

Ju Jitsu Antalya'da Seminer Yaptı!


4 yıl önce Öz Haber

Sporda hızla gelişen, dünyada da bir çok ülkede yapılan Ju Jitsu,  Antalya'da antrenman gibi mesafe kontroleri içinde güzel bir seminer yaptı.

Ju Jitsu federasyon başkanı Hulusi Elmas, "ülkemizde yüzlerce genç insan bu sporu yapmaktadır. Bizler dernek federasyonuyuz anc...

BİLARDO İL SEÇMESİ NEFESLERİ KESTİ

Türkiye Bilardo Federasyon’un faaliyet programında yer alan İzmir 3 Bant Bilardo İl seçmesi 28.1.2022tarihinde başlayıp 06.2.2022 Bornova Stadium Bilardo Salonu ve İzmir Atatürk Stadyum Bilardo Tesislerinde muhteşem final müsabakası ile sona erdi.
İzmir Bilardo İl Temsilciliği ve İzmir Gençlik Spor İl...

10 KASIM  İLLER ARASI WUSHU  EGE ŞAMPİYONASI

Türkiye Wushu Federasyonu’nun , faaliyet programında yer alan Gazi Mustafa Kemal  Atatürk’ün, ölümünün 82 yıl dönümünü anmak için tertiplenen organizasyon 25/2...