loader
Muratpaşa'da Huzurun Adı Gizli Kahraman Başkan Ümit Uysal

Muratpaşa'da Huzurun Adı Gizli Kahraman Başkan Ümit Uysal

Antalya Muratpaşa Belediyesi birçok  projo geliştirerek tüm belediyelere örnek oluyor. Daha önce Turunç Masası adı altında halkın sorunlarını birebir dinleyen bir masa oluşturan ve yine atık projesini hayata geçirerek belediyeye öz kaynak saglayan, yine covid-19 ortamında vatandaşa katkı saglamak amacıyla boş arazilere mısır eken, bunun da hasadını yapan, şimdi de bugday ekip belediyeye büyük bir örnek teşkil eden Muratpaşa Belediyesi'ni ve Sayın Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı kutlamak gerek. 
Şuan Türkiye genelinde yapilan bir araştırma sonucu en çok çalişan belediyelerin başinda olan Muratpaşa Belediyesi ilçe halkıyla da bütünleşerek insanların yaşamına dokunuyor. Ayrıca ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı giyecek ve beyaz eşya yardımı yapan Muratpaşa Belediyesi birçok belediyelere de öncü olmanın gururunu yaşiyor. Gercekten bu tür çalişmalara tanık olmak Muratpaşa halkını çok mutlu ediyor. 
İlçe sakinleriyle yaptıgımız söyleşilerde "belediyemiz canla başla çalişiyor bizler Muratpaşalı olmakdan çok gururluyuz. Aynı zamanda da çok şanslıyız çünkü içimizden biri olan Ümit Uysal başkanımız var her sorunumuzu 24 saat dile getirebilecegimiz belediye başkanımızla bu güzel ilçede yaşamaktan çok mutluyuz" diyorlar. Umarız tüm bu güzellikler ve huzur tüm ülkemiz belediyelerinde de yaşanır ne mutlu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a ne mutlu Muratpaşalılara.

Talat Ayhan


Etiketler: Muratpaşa'da Huzurun Adı Gizli Kahraman Başkan Ümit Uysal talat ayhan yazıları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

TÜRKİYE'DE GAZETECİLİK BOMBANIN ÜSTÜNE OTURMAK GİBİ

Oğuz Demir, Uğur Mumcu'nun arabasına bombayı koyan kişi 24 Ocak 1993 yılından beri bulunamadı,böyle bir durum akla uygun mu?

Türkiye'de gazetecilik 1972 yılından 1989 yılları arasında,saygı duyulan savcısı emniyeti,halkı bürokrasisi hepsi  güvenirdi saygılıydı.

Özal dö...

Su Gibi Sakin Ol!

Su Gibi Sakin Ol!


3 yıl önce Öz Haber

Yaşamımız her geçen değişmekte ve ayak uydurmak için gayret sarf
etmekteyiz.Aslında yaşama ayak uydurmak o kadar zor değil. Bunun için ince
çizgiyi bilmek gerek.Bir an kendinizi yağmur olarak düşünün .Yağmur ne kadar
özel, ne kadar faydalı ve hiç tükenmez. Evet ge...

YAYINIMIZ SES GETİRDİ

YAYINIMIZ SES GETİRDİ


3 ay önce Öz Haber

Bir gazetecinin en mutlu olduğu zamanlar, muhakkak ki,yazdığı yazıların hedefine gittiğini görmektir;bende köşemde daha önceki tarihlerde; ”antalya'da kaçak kuyularla ilgili yazımızda:”OBRUK” Oluşturduğunu gelecekteki tehlikeye yer vermiştik, yetkililerin kadro yetersizliğinden;kaçak kuyular...