loader
Kick Boks Dan Sınavları Yapıldı!

Kick Boks Dan Sınavları Yapıldı!

Türkiye Kick Boks federasyonunun faaliyet programında yer alan Antalya'da dan sınavı başarıyla yapıldı. 
Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı'nın ve Genel Sekreter Harun Demir'in Antalya Kickboks İl Temsilcisi Mustafa Yapıcı ve dan sonav komite üyelerinin de hazır bulundugu dan sınavında Kick Boks federasyon başkanı Kayıcı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra sporculara konusma yaptı. Covid19 dolayısıyla spor faalıyetlerinin temaslı bölümlerinin yapılmadıgı ancak kuşak ve dan sınavlarının periyodik olarak yapıldıgını genç sporculara sporun özellikle de Kick Boks sporunun bir büyük aile oldugunu vurgulayarak, dostlugun ve kardeşligin sporla sağlandığını anlattı. Tüm sporculara başarilar dilerken dan sınav komisyonlarına da kolaylıklar diledi.
Yoğun bir katılımın oldugu dan sınavı başarıyla tamamlandı. Sporcular 1.2.3.4.5 danlara yükseldiler. Öz Haber Gazetesi imtiyaz sahibi, Kick Boks kurucularından ve milli takım antrenör  Talat Ayhan'da 5 dan komisyon başkanı olarak görev yaptı.


Etiketler: kick boks dan sınavı dan sınavı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Türk Taekwondosuna Büyük Onur!

Türk Taekwondosuna Büyük Onur!


3 yıl önce Öz Haber

Metin Şahin, 33 aday arasında en yüksek 3. oyu alarak, 6. kez Dünya Taekwondo Federasyonu Yönetim Kuruluna seçildi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, 6. kez Dünya Taekwondo Federasyonu Yönetim Kuruluna seçildi. 

Dünya Taekwondo Federasyonu (WT) Genel ...

9 Eylül'e Kick Boks Maçları Damgasını Vurdu!

Türkiye Kick Boks Federasyon’un faaliyet programında yer alan Kick Boks K-1 ve Kick Ligth maçları şölen havasında geçti.Kick Boks maçları 8/9/10 tarihleri arasında 9 Eylül İzmir’in Kurt...

Muhsin Türk Yönetiminde Yeni Bir Federasyon

Ülkemizde yeni bir federasyon yeni bir spor branşı başlatmış bulunmaktayız. Ukrayna'nın milli sporu olan horting kendi içinde 8 branşı olan teknik zenginliği çok yüksek bir spor branşı 4 yaş üzeri herkesin yapabileceği çok keyifli spor yaparken eğlenebildiginiz ve yarışma ruhu kazandıran mükem...