loader
Savunma Sporlarının Ustası Murat Çırak!

Savunma Sporlarının Ustası Murat Çırak!

Antalya'mızın usta ismi Murat Çırak, savunma sporlarında uzun yıllardır gençleri yetiştiriyor. Aynı zamanda da özel güvenlik işleri de yapan Murat Hoca'ya bir çok ünlü isimlerden ve iş adamlarından koruma olması için teklifler geliyor. Ancak Murat hocamız zamanını gençlere ayırarak genç evlatlarımızı yetiştiriyor ve şampiyonalara hazirliyor.
'Spor bir yaşam biçimidir' diyen efsane hoca, sporun aynı zamanda insanları bir çok kötülüklerden de korudugunu söylüyor. Sigara ve alkol gibi bazı bağımlıların spor sayesinde bu kötü alışkanlıklardan kurtuldugunu, sporun insanın yaşam kalitesini yükselttigini vurguluyor. 
Hayat çok hızlı akıp gidiyor dolayısıyla saglıklı ve mutlu yaşamak için sporun şart oldugunu söyleyen Murat hocamiza bizler de nice nice uzun saglıklı ve başarılı bir hayat diliyoruz.
Talat Ayhan


Etiketler: Savunma Sporlarının Ustası Murat Çırak talat ayhan yazıları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Doğruluk Dost Kapısıdır!

Doğruluk Dost Kapısıdır!


4 yıl önce Öz Haber

Bizler sevdiğimiz insanlar için tüm içtenliğimizle dile getiririz yorumlarımızı.’
Erkek gibi kadın , ama çok vefalıdır yada o adamın bakışları sert ama yüreği yumuşacıktır diyerek örnekleri çoğaltabiliriz.Çünkü eskiden bizler çok samimi ve içten konuşu...

Z KUŞAĞI DİYE ADLANDIRDIĞIMIZ ÇOCUKLARIMIZ YOK OLMASIN

Son günlerde her yerde duyar olduk Z Kuşağı.Kimler Z kuşağını kapsıyor.1994 ile
2012 arasında doğan çocukların oluşturduğu Z jenerasyonu yani Z kuşağı olarak
adlandırılıyor.
Şu anki topluma ayak uydurmakta zorlanan Z kuşağında öyle ki çok yüksek
özgüvene sahipler ve ...

BİZ NE ARA DEĞİŞTİK DE   BU KADAR  GURURLU OLDUK

Toplum olarak ne kadar değiştik böyle farkında mıyız bunu bile bilmiyoruz. Her bireyin  sevdiği bir huyu var. Benim kendimde sevdiğim en güzel huyum insanlar arasında ayrım yapmadan eşit seviyede iletişim kurmak.