loader
Hatay'da Terör Saldırısı!

Hatay'da Terör Saldırısı!

Hatay'da terör saldırısı gerçekleşti! Hatay'ın İskenderun ilçesinde teröristlerle çıkan çatışma esnasında patlama meydana geldi.
Hatay Valisi Doğan, güvenlik birimlerinin kontrol noktasında şüphelendiği iki teröristi etkisiz hale getirdiğini ve herhangi bir can kaybının bulunmadığını ifade etti.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin alınan istihbarat üzerine takibe aldıkları araçtaki teröristlerle sıcak çatışma yaşandı.

Alınan bilgiye göre, Fener Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Cadde, araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Validen İlk Açıklama
Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Operasyon devam etmektedir. kamuoyu bilgilendirilecektir." açıklamasında bulundu.

Vali Doğan, ilerleyen saatlerde yaptığı bir başka açıklamada, 2 teröristin de etkisiz hale getirildiğini ifade etti.

ABD'den Terör Saldırısı Uyarısı
ABD Ankara Büyükelçiliği Türkiye'de terör saldırısı ihtimali nedeniyle tüm vize işlemlerini askıya almıştı. Vatandaşlarını uyaran Büyükelçilik, "AVM'lerden ve kalabalık yerlerden uzak durun" demişti.


Etiketler: hatayda patlama hatayda terör saldırısı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Esnaf İndirim Kartı Tanıtıldı!

Esnaf İndirim Kartı Tanıtıldı!


4 yıl önce Öz Haber

Esnaftan halka Esnaf İndirim Kartı tanıtımı yapıldı.

Yeşilçam Medya A.Ş yönetim kurulu başkanı Köksal Selçuk önderliğinde başlatılan bu projede Selçuk şöyle dedi; Esnaf İndirim Kartı kredi kartı değildir ayrıca herhangi bir aidat ödemesi yoktur. Bu projedeki esas amaç yer...

Kolonlar Kesilmiş İddiası Doğrulandı!

İzmir'de kolonlar kesilmiş iddiası, Tunç Soyer tarafından doğrulandı.

Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ederken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer...

20 Kasım Dünya Çocuk Günü Etkinliklerle Kutlanacak!

Dünya genelinde çocuk haklarının anıldığı özel bir gün olarak kabul edilen 20 Kasım Dünya Çocuk Günü etkinlikler ve  farkındalık çalışmaları ile kutlanacak.

UNICEF’in her yıl ortakları ile gerçekleştirdiği kutlamalar çerçevesinde hayata geç...