loader
GELENEKSEL  BAHARI KARŞILAMA TOPLANTISI BÜYÜK KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

GELENEKSEL BAHARI KARŞILAMA TOPLANTISI BÜYÜK KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Soğuk kış mevsimini geride bırakarak bahar mevsiminin güzelliğini tam anlamıyla hissettirmesiyle anlıyoruz . Bu vesile ile İzmir Bilardo Hakem Komite Başkanı Ramazan Nazlı ve İzmir Bilardo  Hakem Teknik Kurul Başkanı Munise Bellisan, hocalarımın birlikte düzenledikleri baharı karşılama ile hakem arkadaşların tanışması ve yoğun geçen maç temposunun ardından böylesine güzel etkinlik  takdire şayandı.

 Munise hocamızın malikanesi muhteşem doğa ile iç içe bahçe renk renk çiçeklerle bezenmiş , baharın mis kokusunu hissetmek keyif vericiydi.Bu toplantı için hazırlanan masa ayrı bir güzellikte sunulmuş doğanın renkleri masaya yansımış adeta .Böylesine güzel ortamda  bulunmak dostluk içinde  hoş vakit geçirmek  çok iyi geldi biz hakemlerimize .Birbirimizi tanıyarak bilmediğimiz konular hakkında bilgi alışverişi yapmak çok motive ediciydi. Geleneksel  toplantıyı gerçekleşmesini sağlayan bu nazik davetiniz için  Ramazan Nazlı  ve Munise Bellisan, hocalarımıza teşekkür ederiz . Munise hocam evinizi açtınız  ve  bir çok hazırlıklar yaptınız emeğinize sağlık .Yine yeniden buluşmak ümidi ile sevgi ile kalın.

 

Haber: Ferah Uslu


Etiketler: ferah uslu yazıları GELENEKSEL BAHARI KARŞILAMA TOPLANTISI BÜYÜK KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kamuya Tayinlerde Mülakat Kalkıyor mu?

Kamuya tayinlerde mülakat kalkıyor! Atamalar sadece merkezi sınav sonuçlarına göre yapılacak.

İnsan Hakları Eylem Planı'na göre kamu görevine ilk defa yapılacak tayinlerde görevin niteliğinin gerektirdiği haller dışında mülakat kaldırılacak. Tayinler yalnızca merkezi sı...

Yasemin Sinci'ye En İyi Çıkış Yapan İş Kadını Ödülü

11 Ağustosta ANFAŞ’ta düzenlenen Akdeniz Ödülleri gecesine işlerinin yoğunluğundan dolayı katılamayan iş kadını Yasemin Sinci ödülünü ofisine ziyarette bulunan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın elinden aldı.

En İyi Çıkış Yapan İş kadını ö...

Bitcoin 21.Yüzyılın Altını Olacak!

Popüler kripto para Bitcoin’in yukarı yönlü çıkışını 2021 yılında da devam ettireceği beklentisi ağır basıyor. Yatırımcı profilinin Z kuşağından oluşması nedeniyle Bitcoin’in uzun vadede geleneksel yatırım aracı olan altın ile daha yoğun bir rekabete girişmesi bekleniyor.

Global kr...