loader
REİSİM DUY SESİMİZİ

REİSİM DUY SESİMİZİ

Değerli ozhaber.net Okuyucularım; 
Öncelikle hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım. Bu zor günlerde hepimiz ülkemizin hükümetimizin kuşkusuz ki sonuna kadar yanındayız. Ancak vatandaşın bazı kesimleri çok zor şartlarda geçimini sürdürmekte. Tabi ki maddi durumu iyi olan gayet bu ülkede rahat bir yaşam sürüyor ama öyle zor şartlarda mücadele eden insanlar var. Öncelikle emeklilerin durumu içler acısı. Son günlerde suni fiyat artişları gercekten yaşamayı çok zorlaştırıyor, ev kiraları almiş başını gidiyor. Emekli 1800 veya 2200 Lira arasında emekli maaşı alırken nasıl geçinecekler? Akıl alır gibi degil. Ak Parti acilen bu insanları düşünmek zorundadır çünkü ekonomide tuikin açıkladıgı rakamlar hiç de inandırıcı değil. 
Çarşı pazara markete gittiğinizde şaşırtan fiyatlarla karşılaşıyoruz yani alım gücümüz çok düştü ben Ak Parti'yi seven, reisimize dua eden bir kişi olarak bu konuda Ak Parti'nin dikkatini çekmek istiyorum. Ayrıca suriyeliler meselesi ayrı bir dert. Şimdi de başımıza afganlar çıktı. Bu tam bir keşmekeşlik oldu. Savaştan kaçan insanın anası babası kız kardeşi çocugu olmaz mı? Bu sadece gelen gençler bu milletimiz tarafından hiç de iyi karşilanmıyor ayrıca 15 yıl ülkemizi çok güzel yöneten Ak Parti'ye ne oldu şu 3-4  yıl neler yaşanıyor aklım almıyor? Çok acil önlemler alınmalı. 
Benim şahsi görüşüm Sayın Cumhurbaşkanımızın danişmanları reisimize gerçekleri ögrenmesine izin vermiyorlar ve herşeyi güllük gülüstanlik gösteriyorlar. Malesef aslında hayat ve gerçekler hiç de iç açıcı degil.
Reisim acil teşkilatların ve vekillerimizin halkın içine girip gerçekleri görmeliler Ak Parti ve reisim acil önlemler almalı hani biz kimsesizlerin kimsesi sessizlerin sesiydik ne oldu bize ben bile anlayamıyorum . Bunca yıllık dualarım bunca yıllık hayallerim yok mu olacak? Ben bir emeklıyım kredi çektim elime bir lira bile geçmiyor nasıl geçineyim ben böyle yaşıyorsam diger emeklıler benden farklı mı? 
REİSİM DUY SESİMİZİ 
Dünyanın en güzel ülkesinde kardeşce mutlu yaşamak bu yüce milletin hakkı diye düşünüyorum
Kıymetli okurlarım hepinize saygılarımla hoşca kalın.

Talat Ayhan


Etiketler: reisim duy sesimizi talat ayhan yazıları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

REİSİM DUY SESİMİZİ

REİSİM DUY SESİMİZİ


3 yıl önce Öz Haber

Değerli ozhaber.net Okuyucularım; 
Öncelikle hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım. Bu zor günlerde hepimiz ülkemizin hükümetimizin kuşkusuz ki sonuna kadar yanındayız. Ancak vatandaşın bazı kesimleri çok zor şartlarda geçimini sürdürmekte. Tabi ki maddi durumu iyi olan gayet bu ü...

Antrenörlük Nedir?

Antrenörlük Nedir?


3 yıl önce Öz Haber

Fransızca; entraîneur kelimesinden gelir. Genel ya da ilgili spor dalına özgü bir biçimde, spor etkinliklerini ve antrenmanlarını yaptırarak; sporcunun başarısı için spor becerileri ve strateji ile gelişimini sağlayan sporcuları yapılacak müsabakalara ve turnuvalara hazırlayan kimsedir.

Antrenmanla...

DÜNYADA BİR İLK YAŞANIYOR! HASTANEYE OPERASYON BASKINI

Dünya'nın en şiddetli savaşlarında bile yaşanmayan hastane baskını (GAZZE'DE) İSRAIL TARAFINDAN;yapılarak, insanlıktan nasibini alamamış Yahudiler tarafından kara leke olarak tarihe geçtiler.
Dünya'da insanlıktan adaletten bahseden ülkeler,ve Müslüman devletleri sadece seyirci kalmak la yeti...