loader
Muğla Şampiyonu Emine Nur Gök!

Muğla Şampiyonu Emine Nur Gök!

Muğla’da yapılan Liseler Arası Gençler Taekwondo Şampiyonası sonuçlandı. Emine Nur Gök şampiyon oldu.

17 Ocak tarihinde yapılan şampiyonada 46 Kg’da Emine Nur Gök şampiyon oldu. Teknik açıdan yeterli ve yetenekli rakiplerine karşı iyi bir mücadele vererek ilk maçta rakibine karşı 9 puan farkla maçı kazandı. Daha zorlu geçen ikinci maçta, 4 puan farkla maçı aldı.

Emine Gök’ün antrenörü Dursun Gök  “güçlü rakiplere karşı iyi bir mücadele vererek muğla şampiyonu olduk. Hedefimizde Türkiye şampiyonu olmak var. Muğla’da teakwondonun şampiyonu, şampiyonlığa her gün ara vermeden üç saat çalışmaya devam ediyor. Bu arada çalışma arkadaşları ile iyi bir şekilde her gün maça çıkacakmış gibi çalışıyorlar. Gelecekte Emine Nur Gök ve çalışma arkadaşları şampiyonluklar vaat ediyor. Yapılan maçlarda Muğla Taekwondo il temsilcimiz Uğur Bey çok büyük emekler vermiştir. Bütün emekleri ve hizmetleri gayretleri için teşekkür ederiz.” Diyerek düşünce ve duygularını dile getirdi.


Etiketler: Muğla Şampiyonu Emine Nur Gök dursun gök taekwondo şampiyonası

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MAXİMUM BİLARDO SPOR KULÜBÜ BUCA’YA YAKIŞTI

Maximum Bilardo Spor Kulübü  Yusuf Tokluoğlu ve Ali Zengin, tarafından  sosyal mesafe kurallarına uygun olarak dizayn edilerek Bilardo Spor severlere  kazandırılıp  spor yapmaları tanınmış oldu.
Bilardo memleketimizde  son yıllarda en çok ilgi görerek çıkış yapan spor dalıdır .Bi...

Ju Jitsu Antalya'da Seminer Yaptı!

Ju Jitsu Antalya'da Seminer Yaptı!


4 yıl önce Öz Haber

Sporda hızla gelişen, dünyada da bir çok ülkede yapılan Ju Jitsu,  Antalya'da antrenman gibi mesafe kontroleri içinde güzel bir seminer yaptı.

Ju Jitsu federasyon başkanı Hulusi Elmas, "ülkemizde yüzlerce genç insan bu sporu yapmaktadır. Bizler dernek federasyonuyuz anc...

GÖZTEPELİ TORBJÖRN BLOMDAHL  3 BANT BİLARDO  FERDİ ERKEKLER AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

3Bant Bilardo Ferdi Erkekler Avrupa Şampiyonası tamamlandı.18/21 Nisan tarihleri arasında Türkiye Bilardo Ankara  Gölbaşı Tesislerinde  düzenlenen ve 64 sporcunun katıldığı 3 Bant Bilardo Ferdi Erkekler Av...