loader
Kuveyt Emiri EL SANİ Para Bulmaya mı Geldiniz?

Kuveyt Emiri EL SANİ Para Bulmaya mı Geldiniz?

Dışişleri Bakanı,  Mevlüt Çavuşoğlu' na, böyle dedi.
Türkiye'nin onuru ayaklar altına alındı. Çavuşoğlu,  yok biz dostlukları pekiştirmek için geldik dedi ama yüzü kızarmıştı. Sanki Katar emiri bu sözlere inandı! 
Ülkenin geldiği durum bir insan olarak içimi yaralıyor; kahroluyorum. Hala ülkenin geleceğini iyi olduğunu söyleyen çıkarcılar,, tarihin kara sayfalarında yer alacaklar. Erdoğan; katar'la bir dizi anlaşma imzalandı diyor 15 milyar dolar tutarında,  bunun adı para bulmaya gitmiş olmuyormu?
Neye benzetiyorum, bir kişi fakir diğeri zengin, fakir olan zengini ziyarete gidiyor,  hayırdır parayamı sıkıştın! Hayır seni ziyarete gelmiştim, giderken bir iş var param yetmiyor demeye benziyor. 
Sanki zenginin gözünde sen ihtiyacsız biri değilsin,  aklın yolu birdir itibarın yükseldi mi?
Bu işler itibardan" tasarruf"olmuyor demekle gerçekler gizlenmiyor.
Olan ülkemize ve insanlarımızın geleceğine oluyor, herseyi ben bilirim demekle, herseyden haberim olsun demek farklı şeylerdir. Ata sözü:bin bilsen bir bilene sor demişler.
Hiç kimseye bir şeyin kalmadığı bu dünyada, arkandan Hayır dua edenlerin olmasını sağlamak; en güzel zenginliktir, bunun için gayret, saatler hep yaşlılığa doğru ilerliyor,  aldığın her  nefes son durağa doğru yaklaşıyor,ben bir gazeteci olarak hatırlatmak istedim, etrafında ki insanlar gerçekleri söylemeye cesaret edemiyorlar; mümin, mümine doğruyu söyleme zorunluluğu vardır. Ben vicdanen rahatım herhes ahirette kendinden sorguya çekilecektir. Son bir hatırlatma; ülke şuan, vatandaşların taktigine döndü, borcu borçla kapatma taktiği,  arap ülkelerinden verenlerden alacaksın veya yer satacaksın, onunla dışborçları kapamaya çalışacaksın nereye kadar? Gecenin sabah olmasını durduramazsınız.

Gerçekleri bilelim.

Ahmet cirim.


Etiketler: Kuveyt Emiri EL SANİ Para Bulmaya mı Geldiniz ahmet cirim yazıları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antrenörlük Nedir?

Antrenörlük Nedir?


3 yıl önce Öz Haber

Fransızca; entraîneur kelimesinden gelir. Genel ya da ilgili spor dalına özgü bir biçimde, spor etkinliklerini ve antrenmanlarını yaptırarak; sporcunun başarısı için spor becerileri ve strateji ile gelişimini sağlayan sporcuları yapılacak müsabakalara ve turnuvalara hazırlayan kimsedir.

Antrenmanla...

DÜNYADA BİR İLK YAŞANIYOR! HASTANEYE OPERASYON BASKINI

Dünya'nın en şiddetli savaşlarında bile yaşanmayan hastane baskını (GAZZE'DE) İSRAIL TARAFINDAN;yapılarak, insanlıktan nasibini alamamış Yahudiler tarafından kara leke olarak tarihe geçtiler.
Dünya'da insanlıktan adaletten bahseden ülkeler,ve Müslüman devletleri sadece seyirci kalmak la yeti...

Çağın Hastalığı Öfke!

Çağın Hastalığı Öfke!


3 yıl önce Öz Haber

Öfke doyurulmamış isteklere ,istenmeyen sonuçlara ve karşılanmayan
beklentiler sonucu ortaya çıkan duygusal tepkidir.Günümüzde çok yaygın ve
gittikçe insanlarımız öfkesine yenik düşmektedir.Son derece doğal olup sağlıklı
şekilde ifade edildiğinde yapıcı ve bire...