loader
KİCKBOKSÇULAR  BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

KİCKBOKSÇULAR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Türkiye Kickboks  Federasyonun  faaliyet programında yer alan’’  Kadına Şiddet Son’’ maçları 26 Aralık 2021 tarihinde İzmir Bayraklı Mustafa Kemal Spor Salonunda gerçekleştirildi.İzmir, Aydın, Afyon, Çanakkale,  Uşak, Antalya, Kütahya, Manisa, Muğla ,Balıkesir,Eskişehir’den gelen 74  Kickboks sporcuları ‘’Kadına Şiddete Son’’destek vermek için salonda hazır bulundular.
Ülkemizde kadına şiddet oranının her geçen gün hızla  artması ve  toplumumuzda güvenin yitirilmesinden dolayı vahim olaylarla karşı karşıyayız. Toplum değerlerimizin kaybolması ile  güvenin , sevginin saygının yerini şiddetin alması ne acı.Biz aileler  çocuklarımızı  dersler haricinde vatan sevgisini, insan sevgisini  ,aile sevgisini , anne ve baba kavramını  öğretmeliyiz.Bizler çocuklarımıza modeliz ne verirsek onu alırız  sloganı ile genç erkek ve bayan sporcularımız  tüm hünerlerini , bilgi ve becerilerini tatami ve ringlerde sergilediler.Birlik ve beraberlik içinde geçen maçlar  sonucunda spor severlerin  adrenalinin üst seviyelere  çıkan maçlarda keyifli  dakikalar yaşadılar.Heyecanın doruklara ulaştığı  maçlara katılan tüm sporcularımıza günün anlamını ve önemini  ifade eden madalya ve kupaları İzmir Kickboks İl Temsilcisi İsam Akgül, Kickboks Federasyonu Merkez Hakem Kurulu  Başkanı ve  Baş Hakem Ahmet Tül,Kickboks Federasyonun antrenörü  Nuri Bayrak ve hocalarımız tarafından takdim edilmiştir. Bir sonraki  şölen tadında Kickboks maçlarında görüşmek dileğimle  tüm sporcularımıza başarılar.

Haber: Ferah Uslu
                                                                                                 


Etiketler: KİCKBOKSÇULAR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR ferah uslu haberleri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kick Boksçuların Hedefi Şampiyon Olmak!

Türkiye Kick Boks Federasyon’un , faaliyet programında yer alan 12 /13 tarihleri arasında  yer alan   Minikler, Yıldızlar , Gençler  Point Fighting  müsabakası  Çanakkale’nin Kurtuluşu, İzmir’in Fethi ve İstiklal Marşımızın Kabulü adına düzenlenen İzmir İl Şampiyo...

Hedef Türkiye  Şampiyonluğu

Hedef Türkiye Şampiyonluğu


3 yıl önce Öz Haber

Muğla İl Spor Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu 12.01.2022 Çarşamba günü orta okullar ve liseler arası teakwondo şampiyonasına katılmak üzere Köyceğiz'den Muğla'ya 9 sporcu talebemizle velilerle beraber gittik. Ve teakwondo yarışmalarına katıldık. Maçlar çok ...

OKULLARDA HAYATBOYU ÖĞRENME VE SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU

Birinci dünya harbi bitmiş. Osmanlı Devleti mağlup kabul edilerek İstanbul dâhil, ülkenin her tarafı İngilizler, İtalyanlar, Fransızlar ve Yunanlılar tarafından işgal edilmiş. 
Anadolu insanı perişan.  Kızlarımızın, Kadınlarımızın ırzına geçiliyor, sokak ortasında oynatılıyor. 
...