loader
Hedef Türkiye  Şampiyonluğu

Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Muğla İl Spor Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu 12.01.2022 Çarşamba günü orta okullar ve liseler arası teakwondo şampiyonasına katılmak üzere Köyceğiz'den Muğla'ya 9 sporcu talebemizle velilerle beraber gittik. Ve teakwondo yarışmalarına katıldık. Maçlar çok güzel geçti. Takım halinde Muğla Liseler Arası şampiyon olduk.

Bu cesur sporcularımız takım halinde şampiyon olduğu gibi 9 sporcumuz da bireysel olarak da her birisi şampiyon oldu. Ve bir sporcumuz 2. oldu
Herşey çok güzel geçti. Sporcular açısından ve veliler açısından ama takım halinde bizler okullar arası şampiyon oluyoruz ve 3 ayrı okuldan hiç bir okul yetkilisi talebelerini desteklemek için gelmediler.
Maçlar bitti, takım halinde il spor müdürüne teşekkürlerimizi sunduk ve il spor müdürü Ömer İlman sporcularımıza ayrı ayrı hepsini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Madalyalarını sporcularımızın boynuna taktı.
Emine Nur Gök ilk maçını 13 e 0 kazandı tabiki rakibi de çok iyiydi. Olağan üstü bir performans sunan Emine Nur Gök maçı ezici bir şekilde aldı.
İkinci maçında 11 e 0 iken 6 puanını karşı rakibine verdiler. İtiraz ettik ama hakemleri ikna edemedik ve ikinci maçın ikinci raundunda Emine Nur 27 puan oldu bu kez de 5 puan ceza verdiler etti 11 puan. Emine Nur Gök buna rağmen 22 ye 17 puanla liseler arası Muğla şampiyonu oldu.
Bundan sonraki gelecek teakwondo maçlarına kısa sürede katılacakmış gibi çalışmalarına devam ediyor. Hedefinde Türkiye gençler şampiyonluğu ve milli bir sporcu olmak var. Şimdilik ilerisi için hedef önce avrupa ve dünya şampiyonluğu. Ben de bir hoca ve baba olarak gereken imkanları yapmak için çalışıyorum.

Dursun Gök


Etiketler: Hedef Türkiye Şampiyonluğu Dursun Gök Emine Nur Gök

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kick Boks Duayeni Tarık Solak Hayatını Kaybetti!

Kanser tedavisi gören profesyonel boksör Tarık Solak, hayatını kaybetti.

Türkiye'de profesyonel olarak kick boksa verdiği katkılarla bilinen ve uzun zamandır kanser tedavisi gören boksör Tarık Solak, Avustralya'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Kick Bok...

3 BANT BİLARDO İL ŞAMPİYONASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

3 Bant Bilardo İl Şampiyonası Bornova Stadium Bilardo Salonunda  tüm hızıyla   devam ediyor.Turnuvaya İzmir’in, 197  seçkin bilardocuları İl Şampiyonasında  bir üste çıkmak i...

O Bir Spor Sevdalısı!

O Bir Spor Sevdalısı!


4 yıl önce Öz Haber

Yıllarını Türk sporuna veren degerli hocalarımızdan Melih Özarıcı. tam bir savunma sporları aşığı. Tekvando, boks, kick boks, güreş, Ju Jitsu ve Osmanlı Tokadı branşlarını yapan Melih Hoca , Antalya'da Erdem Spor okulunda gençleri yetiştiriyor.  
Kendisiyle yaptıgımız söyleşide Melih Hoca &...